Ce merita acest individ? A omorât nouă câini din curtea unei firme, dintre care opt erau pui

Ce merita acest individ? A omorât nouă câini din curtea unei firme, dintre care opt erau pui

- in SOCANT
1343
Comentariile sunt închise pentru Ce merita acest individ? A omorât nouă câini din curtea unei firme, dintre care opt erau pui
catei

Cruzime fără margini. Nouă câini din curtea unei firme au fost ucişi, în Tulcea. Poliţiştii tulceni au început cercetările după ce nouă căini au fost ucişi în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Jurilovca, un bărbat în vârstă de 60 de ani fiind principalul suspect în acest caz.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii Postului de Poliţie Jurilovca s-au sesizat cu privire la uciderea unor animale, potrivit News.ro.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că un bărbat, de aproximativ 60 de ani, aflându-se în incinta unei societăţi comerciale din comuna Jurilovca a omorât nouă câini fără stăpân, dintre care opt erau pui.

Poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.

Anchetatorii continuă investigaţiile pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc acest eveniment. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments