Am aflat ce face zilnic Mihaela Tatu pentru a-şi menţine silueta. Nu se opreşte din slăbit: “Mi-e drag de mine”

Am aflat ce face zilnic Mihaela Tatu pentru a-şi menţine silueta. Nu se opreşte din slăbit: “Mi-e drag de mine”

- in LIFESTYLE, MONDEN
1137
Comentariile sunt închise pentru Am aflat ce face zilnic Mihaela Tatu pentru a-şi menţine silueta. Nu se opreşte din slăbit: “Mi-e drag de mine”
mihaela_tatu

Fosta prezentatoare tv nu se opreşte din slăbit, aceasta a declarat că vrea să mai slăbească încă şase kilograme, şi pentru acest lucru are un regim strict pe care-l respectă. Vedeta se trezeşte dimineaţa la ora 7 pentru a face sport, mănâncă după un regim sepcial, iar apoi merge la masaj.

Pentru ea, relaţia cu Dumnezeu este primordială, fapt pentru care, vedeta îi mulţumeşte în fiecare dimineaţă pentru că i-a mai fost dăruită încă o zi în care poate experimenta şi pentru a învăţa, aşa cum a declarat pentru Antena Stars.

“Eu îmi doresc să trăiesc, oricât aş trăi să fiu sănătoasă. De la ora 7, până la 9 dimineaţa fac sport, apoi eu ţin şi dietă şi apoi masaj de 2-3 ori pe săptămână. Am slăbit 23 de kilograme. Mai vreau 6 kilograme. Mă trezesc şi mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă trezesc. Mă trezesc dimineaţa şi pun zâmbetul pe buze. Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în sac. Mi-e drag de mine”, a delcarat Mihaela pentru Antena Stars. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments