Primesc zeci de colete de la Amazon, deși nu au comandat nimic. Înșelătoria din spatele cadourilor. Ce au descoperit în cutii

Primesc zeci de colete de la Amazon, deși nu au comandat nimic. Înșelătoria din spatele cadourilor. Ce au descoperit în cutii

- in MISTER
1638
Comentariile sunt închise pentru Primesc zeci de colete de la Amazon, deși nu au comandat nimic. Înșelătoria din spatele cadourilor. Ce au descoperit în cutii
colete amazon

Doi americani din Massachusetts se plâng că primesc zeci de colete cu obiecte pe care nu le-au comandat. Sunt gadgeturi lipsite de valoare, pe care cei doi nu şi le doresc şi de care nu au nevoie.

Au contactat magazinul care le trimite, dar fără niciun succes. Mai mult, se pare că darurile nedorite fac parte dintr-o înşelătorie.

“Primul colet a venit în octombrie. L-am deschis şi l-am întrebat de ce a cumpărat aşa ceva”, spune femeia.

Când a sosit primul colet de la Amazon, soţii Gallivan au crezut că e o confuzie şi s-au amuzat. Însă coletele, care conţin tot felul de nimicuri fără valoare, au continua să sosească. Până acum s-au strâns peste 50.

“Ăsta e unul dintre încărcătoarele care îţi încălzesc mâinile. Nu l-am comandat, nu-l vrem”, explică ei.

Coletele vin din China, nu conţin adresa expeditorului sau factura şi sunt plătite cu vouchere-cadou. O mică investigaţie arată că în spatele darurilor misterioase se ascunde totuşi o şmecherie. Unii producători îşi sporesc vizibilitatea pe Amazon trimiţând oamenilor produse gratis şi apoi publicând comentarii pozitive în numele lor.

“Acordă 5 stele şi dau note strălucite nu doar produsului, ci şi companiei. Se pare că aşa funcţionează înşelătoria”, ar fi explicația.

Soţii Gallivan au contactat gigantul care intermediază vânzările, cerând să nu le mai expedieze coletele, dar fără succes.

“Ce mă deranjează este că numele şi adresa mea circulă în acest mediu comercial în care se petrec tot timpul lucruri ilegale”, spun soții.

“În lipsa unei soluţii, gadgeturile continuă să sosească. Chiar săptămâna trecută, au primit un colet în care era o zgardă de câine electronică. Soţii Gallivan nu au câine”, spune corespondentul CNN. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments