Nu s-a mai intamplat asa ceva pana acum. Decizia CONTROVERSATA pe care a luat-o Mihai Trăistariu in legatura cu EUROVISION. Romanii nu mai inteleg nimic: Reprezinta tara noastra sau… ?

Nu s-a mai intamplat asa ceva pana acum. Decizia CONTROVERSATA pe care a luat-o Mihai Trăistariu in legatura cu EUROVISION. Romanii nu mai inteleg nimic: Reprezinta tara noastra sau… ?

- in MONDEN
1052
Comentariile sunt închise pentru Nu s-a mai intamplat asa ceva pana acum. Decizia CONTROVERSATA pe care a luat-o Mihai Trăistariu in legatura cu EUROVISION. Romanii nu mai inteleg nimic: Reprezinta tara noastra sau… ?
mihai

După finala de duminică, 25 februarie, Mihai Trăistariu spune că a primit numeroase mesaje de încurajare de la admiratori, iar de două zile, nici el nu mai contenește să-și informeze prietenii virtuali cu părerile pe care le are despre presupusele dedesubturi din etapa națională a Eurovisionului: „A 9-a finală Eurovision românească…e un record pentru România, împreună cu recordul meu de punctaj (172 de puncte), obținut cu «Tornero» în 2006 în Grecia…iată că dețin deja două recorduri legate de Eurovision.”

În consecință, solistul ia în calcul două opțiuni pentru anul viitor: „M-am gândit mult și… pentru anul viitor am două variante (le-am luat în calcul chiar după sfaturile voastre!). vi le anunț de pe acum, ca să nu-mi reproșați vreodată că nu ați știut:

Varianta 1: Fie particip din nou la Eurovisionul românesc cu o piesă ritmată, «ajutat» de o Casă de Discuri, cum se întâmplă de ceva timp cu câștigătorii Eurovision România. De câțiva ani fug de Casele de Discuri pentru că nu câștigi niciun ban cu ele! Din păcate, voi nu știți asta! Ei iau tot…iar tu rămâi cu…promovarea!

Varianta 2: Particip pentru altă țară cu o piesă WOW…indiferent dacă e lentă sau ritmată…Iar aici am mai multe variante! Doar că…Moldova m-ar tenta pentru că se vorbește limba română, iar eu concertez des acolo și am un succes teribil. Malta m-ar tenta pentru că «Tornero» a stat vreo șase luni pe locul I în 2006, la radiourile lor. În plus, am primit și o stea pe Bulevardul Celebrităților din Malta și am fost în concerte în aer liber la ei de nouă ori. Și invitat în zeci de emisiuni Tv și radio…Singura problemă în cele două țări este că ei permit în concursul Eurovision…interpreti străini…DOAR dacă vor cânta în duet cu un artist local. Și aici nu mă încântă deloc ideea…Adică ar trebui să împart melodia în două..Hm…Să Văd…În concluzie: în 2019 ORICUM mă reîntorc la Eurovision… Fie pentru România…fie pentru altă țară…”, a scris Mihai Trăistariu pe o rețea de socializare.

Cu alte cuvinte, Mihai Trăistariu nu renunță la Eurovision, dar vrea să reprezinte altă țară. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments