În urmă cu 11 ani și-a pierdut fetița și s-a chinuit ani întregi să o găsească. Într-o zi, a primit un telefon care a șocat-o. Unde fusese fetița ei, în tot acest timp

În urmă cu 11 ani și-a pierdut fetița și s-a chinuit ani întregi să o găsească. Într-o zi, a primit un telefon care a șocat-o. Unde fusese fetița ei, în tot acest timp

- in EXTERNE
1256
Comentariile sunt închise pentru În urmă cu 11 ani și-a pierdut fetița și s-a chinuit ani întregi să o găsească. Într-o zi, a primit un telefon care a șocat-o. Unde fusese fetița ei, în tot acest timp

Unele lucruri pur și simplu nu au o explicație logică, oricât de mult ne-am dori să le înțelegem și să le acceptăm.

Prietenii ar trebui să fie singura noastră speranță atunci când vin vremuri mai grele. Pentru că atunci când rămânem fără familia în care ne-am născut și cu care am crescut, intervine familia pe care ne-o formăm de-a lungul vieții, din oameni apropiați.

Există persoane care ar sacrifica tot ce au de dragul unui prieten. Însă, așa cum se mai întâmplă uneori, chiar acei prieteni te pot trăda într-un mod inimaginabil.

O femeie care a avut încredere deplină în prietena sa a avut parte de șocul vieții sale atunci când a aflat cine este cu adevărat cea pentru care și-ar fi dat oricând viața.
Rubymar Salonga din Pampanga, Filipine, și-a pierdut copilul pe când acesta avea doar câteva săptămâni, în 4 octombrie 2006. Era ocupată și nu și-a dat seama că prietena sa, Perlita Cueto, este cea care a luat copilul.

Rubymar a făcut tot ce i-a stat în putere ca să își regăsească bebelușul, însă orice încercare a fost în van. Timp de 11 ani, femeia a trăit cu ideea că nu își va mai vedea niciodată copilul.

Totul a fost un chin pentru femeie, până într-o zi când cineva a văzut un flyer și a contactat-o pe Rubymar. Persana respectivă a recunoscut femeia din poze și a spus că aceasta locuit în acești ani în Batangas. Tulburată de vești, Rubymar a mers la casa Perlitei pentru a o confrunta.

Atunci, femeia a aflat că Perlita s-a folosit de fiica ei pentru a-l ține aproape pe partenerul ei, ca să nu o părăsească. Perlita i-a mărturisit că acestuia că a fost însărcinată și că a născut, așa că acesta a rămas cu ea. Bărbatul a fost extrem de fericit să afle că este tată și cei trei s-au mutat în Batangas. În timp, relația lor s-a deteriorat.

O echipă de televiziune a ajutat-o pe Rubymar să își ia fiica înapoi, iar după un test ADN, s-a dovedit că micuța Jilian este fiica ei și nu a Perlitei. Sursa: tribunnews.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments