Își repara casa și a găsit o cutie ascunsă la subsol, sub tavan, de zeci de ani. După ce a deschis-o a știut că viața i s-a schimbat pentru totdeauna. Dar apoi a găsit încă una, abia mai respira când a văzut peste ce dăduse!

Își repara casa și a găsit o cutie ascunsă la subsol, sub tavan, de zeci de ani. După ce a deschis-o a știut că viața i s-a schimbat pentru totdeauna. Dar apoi a găsit încă una, abia mai respira când a văzut peste ce dăduse!

- in MISTER
1798
Comentariile sunt închise pentru Își repara casa și a găsit o cutie ascunsă la subsol, sub tavan, de zeci de ani. După ce a deschis-o a știut că viața i s-a schimbat pentru totdeauna. Dar apoi a găsit încă una, abia mai respira când a văzut peste ce dăduse!
cutie

Imaginați-vă că faceți mici modificări în casă și, din greșeală, dați peste o cutie care nu a mai fost deschisă de zeci de ani. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a început reparațiile de unul singur la etajul al doilea, pentru a termina la subsol. Însă în timp ce golea subsolul, s-a găsit privind o ciudată cutie de metal.

Cutia a fost găsită ascunsă sub tavan: „Am luat cutia afară și mi-am chemat soția. Avea ceva înăuntru, dar nimic greu precum monedele sau lingourile de aur. Oare să fi dat norocul peste noi?”, a declarat bărbatul. Când au deschis cutia, conținutul era învelit în hârtie.

bani

După ce au dat hârtia la o parte, au descoperit că în cutie erau de fapt bani, erau câteva mii de dolari! Apoi bărbatul a mers înapoi la subsol, pentru a vedea dacă mai găsește ceva: nu a fost dezamăgit. A găsit o a doua cutie, de două ori mai grea decât prima. Și-a așteptat soția pentru a o deschide, și, spre uimirea lor completă, aceasta era plină-ochi cu bani!

Cei doi soți au consultat un avocat pentru a verifica dacă banii le aparțin cu adevărat lor, iar avocatul a răspuns afirmativ, conform legii. În plus, au aflat că bancnotele, fiind vechi, valorau de zece ori mai mult decât valoarea banilor propriu-ziși. Au decis să își plătească datoriile la bancă cu banii astfel obținuți. Sursa: tipsandcrafts.net

 

 

 

cutie bani

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments