După ce soțul a paralizat, femeia a divorțat și s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al lui! Bărbatul a fost furios, dar când i-a zis ce face cu noul soț a început să urle de bucurie! Ce a făcut femeia știe acum o lume întreagă!

După ce soțul a paralizat, femeia a divorțat și s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al lui! Bărbatul a fost furios, dar când i-a zis ce face cu noul soț a început să urle de bucurie! Ce a făcut femeia știe acum o lume întreagă!

- in BIZAR
1418
Comentariile sunt închise pentru După ce soțul a paralizat, femeia a divorțat și s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al lui! Bărbatul a fost furios, dar când i-a zis ce face cu noul soț a început să urle de bucurie! Ce a făcut femeia știe acum o lume întreagă!
paralizat3

Probabil că aceasta este una dintre cele mai ciudate, dar și cele mai interesante povești de dragoste pe care le vei citi vreodată! Nu este un triunghi amoros tipic. O femeie din China a divorțat de soțul ei paralizat pentru a se căsători apoi imediat cu prietenul lui cel mai bun. Dar partea cea mai incredibilă este aceea că în prezent locuiesc toți trei împreună.

Xie Xiping, din China, a avut grijă de soțul ei (acum fostul), însă de când acesta a paralizat în urma unui accident în mină, în anul 2007. Mai târziu ea s-a măritat cu prietenul cel mai bun al deja fostului soț. Împreună cei doi au acum grijă de bărbatul paralizat și trăiesc împreună în aceeași casă cu toți copiii lor.

După ce Xu, soțul ei a paralizat de la brâu în jos, Xie a fost mereu lângă el, bărbatul a fost îngrijorat că soția lui îl va părăsi, dar femeii nici măcar nu i-a trecut prin cap așa ceva până nu i-a sugerat soțul ei să își refacă viața și să trăiască așa cum merită.

Totuși, în 2009, Xu a convins-o pe soție să divorțeze de el, iar ea s-a căsătorit cu bunul lui prieten, Liu. Acum Xie, care avea doi copii cu primul ei soț, a dat naștere copilului celui de-al doilea soț. Acum cei șase locuiesc toți fericiți sub același acoperiș. Acest aranjament este ciudat pentru mulți, dar ei toți sunt fericiți. Liu chiar o ajută să aibă grijă de fostul ei soț.

Mulți ar putea găsi acest aranjament modern puțin ciudat, dar Xie nu a încetat niciodată să își iubească primul soț, ceea ce dovedește ce soție devotată este. Pe de altă parte, Liu își arată iubirea pentru soție, arătând compasiune pentru bunul său prieten, Xu.  Sursa: dailymail.co.uk

 

paralizat

paralizat

 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments