Îl mai știi pe Costi Ioniță? Idolul puștoaicelor din Valahia , e de nerecunoscut! Trăiește în Miami și a dat lovitura printre străini… Nimeni nu-și imagina că va ajunge să facă așa ceva acolo:

Îl mai știi pe Costi Ioniță? Idolul puștoaicelor din Valahia , e de nerecunoscut! Trăiește în Miami și a dat lovitura printre străini… Nimeni nu-și imagina că va ajunge să facă așa ceva acolo:

- in MONDEN
1566
Comentariile sunt închise pentru Îl mai știi pe Costi Ioniță? Idolul puștoaicelor din Valahia , e de nerecunoscut! Trăiește în Miami și a dat lovitura printre străini… Nimeni nu-și imagina că va ajunge să facă așa ceva acolo:
costi-ionita1Foto: cancan.ro

Costi Ioniță a fost la un moment dat un adevărat star în România, apoi a plecat în străinătate unde a făcut tot muzică. Într-o poză publicată pe Instagram, Costi Ioniţă apare alături de cântărețul de culoare Shaggy, cu care a mai colaborat în trecut , şi cu care este bun prieten. Astazi Costi locuieşte la Miami, în Statele Unite, unde compune şi produce piese. În anul 2012 Costi Ioniţă a fost nominalizat la „Premiile Grammy” cu melodia „Dame”, pe care a produs-o, şi care a fost interpretată de Shaggy şi de Kat DeLuna, potrivit cancan.ro.

Se pare că în România a fost doar începutul carierei sale muzicale, care este în prezent spectaculoasă fiindcă Ioniță a reușit să colaboreze cu artiști internaționali precum Shaggy sau Faydee . Costi Ioniţă trăieşte pe „picior mare”, aşa că nu e de mirare că în ultima vreme a luat proporţii.

În imaginile susprinse de cancan, se vede că artistul are acum ”fălcuţe” şi o ”burtică” pe care nu o mai poate ascunde sub un tricou negru, ceea ce înseamnă că în ultima vreme nu a mai fost preocupat de modul în care arată şi a mâncat ce i-a poftit inima.. În plus, deși nu-și mai face probleme cu banii, în plan personal declară că nu și-a găsit încă jumătatea:

costi
Foto: cancan.ro

În plan sentimental se pare insa ca artistul nu are deloc noroc. Costi Ioniţă cu toate ca se bucura de un succes imens, susţine că încă nu a găsit persoana care să-l convingă să facă un copil cu ea.

„Un om care ştie să trăiască poate să facă acest pas şi mai târziu. Şi mai contează şi cu cine. 95% dintre cuplurile din ziua de azi divorţează după 3 ani. Sunt mai multe chestii. Important e să faci acest pas cu femeia pe care o meriţi şi ea cu bărbatul pe care-l merită. Când există acea mare rezonanţă cu o fiinţă se întâmplă. Nu beau, nu mă droghez. Sunt fericit aşa”, a declarat recent Costi Ioniţă. Sursa: cancan.ro

costi-ionita
Foto: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

 

loading...

Facebook Comments