ADIO BENZINARIE! A inventat MOTORUL care merge 5000 de km cu trei litri de APĂ! Vezi CUM este posibil.

ADIO BENZINARIE! A inventat MOTORUL care merge 5000 de km cu trei litri de APĂ! Vezi CUM este posibil.

- in AUTO, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, ECONOMIE, INEDIT, SOCIAL, UTILE
914
Comentariile sunt închise pentru ADIO BENZINARIE! A inventat MOTORUL care merge 5000 de km cu trei litri de APĂ! Vezi CUM este posibil.
motorul cu apa

A inventat motorul care funcționează doar pe bază de hidrogen. El însuși deja conduce un automobil care consumă 3 litri de apă în două luni.

Gheorghe Bordeianu are 50 de ani și este inginer TCM si timp de 20 de ani a lucrat în fabrica de avioane din Bacău. El a pierdut deja numărul invențiilor pe care le-a brevetat fiindcă nu are bani să plătească taxele de întreținere la OSIM pentru fiecare, dar bănuiește că sunt aproximativ 100!

Cea mai importantă este generatorul de ioni care separă hidrogenul de oxigen. Acest dispozitiv este capabil să înlocuiască alimentarea cu benzină și motorină, dacă ar fi atașat la motoarele clasice. Gheorghe Bordeianu speră ca într-o zi să își poată deschide propria afacere, visează la o fabrică unde să producă acest dispozitiv care deși este revoluționar, pare că nimeni nu vrea să știe sau să afle de el!

Inginerul speră că va găsi în cele din urmă pe cineva dornic să investească în acest proiect de o viață al său. Ceea ce este și mai interesant este faptul că invenția lui nu a rămas doar pe hârtie. Băcăuanul circulă de ani de zile cu mașini care se alimentează doar cu apă, sau, la nevoie, cu suc sau chiar urină…

Iată ce mai mărturisește el: ,,Orice lichid care conține hidrogen poate fi folosit drept combustibil pentru motor. Dispozitivul funcționează cu oțet și cola, chiar și cu urină. Este ecologic pentru că arde hidrogenul și eliberează în aer oxigenul”. Gheorghe Bordeianu și-a testat mașina la RAR, iar rezultatele la emisia de noxe sunt zero.

sursa: promotor.ro

loading...

Facebook Comments