O șoferiță de TIR din Brăila, amendată pentru că a criticat poliția pe Facebook. Mesajul ei

O șoferiță de TIR din Brăila, amendată pentru că a criticat poliția pe Facebook. Mesajul ei

- in AUTO
1576
1
soferita tir

O șoferiță de TIR din Brăila a primit o amendă de 500 de lei, după ce a postat pe Facebook un comentariu în care critica Poliția, relatează presa din Brăila.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a comentat pe contul de Facebook al site-ului debraila.ro, la un articol despre un taximetrist sancționat de polițiști pentru tulburarea liniștii publice.

În scurt timp, tânăra a fost înștiințată că a primit amendă, iar în procesul verbal scrie că „prin intermediul site-ului de socializare Facebook”, a adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa lucrătorului de poliție menționat în articol, respectiv a instituției Poliției”.

„Am comentat la Eparu Ionuț, taximetristul care a pățit ce a pățit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus parerea mea vis-a-vis de poliție. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de TIR și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, a declarat tânăra pentru Jurnalul de Brăila.

Ea intenționează acum să își caute dreptatea în instanță.

mesaj soferita tir

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. Pai eu va spun un lucru , am inventat doua cuvinte noi pentru Politie si jandarmerie , respectiv BOILitie si Jandar(merde)rie

Comments are closed.