Veste ingrozitoare pentru proprietarii de Mercedes! Pot lua foc în mașini! Trebuie să-si trimită de urgenta masinile în fabrică

Veste ingrozitoare pentru proprietarii de Mercedes! Pot lua foc în mașini! Trebuie să-si trimită de urgenta masinile în fabrică

- in AUTO, BIZAR, DE ACTUALITATE, ECONOMIE, INEDIT, SOCANT, UTILE
760
Comentariile sunt închise pentru Veste ingrozitoare pentru proprietarii de Mercedes! Pot lua foc în mașini! Trebuie să-si trimită de urgenta masinile în fabrică
mercedes

Într-o decizie fără precedent pentru compania nemțească, Daimler a anunțat readucerea în fabrică a peste un milion de mașini Mercedes Benz.

Apple face verificari dupa ce un iPhone 7 Plus a luat foc.

Se pare că un număr impresionant de mașini Mercedes Benz de generație nouă vin la pachet cu risc real de incendiu. Informația vine direct de la oficialii Daimler și se pare că afectează mașini ce au fost comercializate pe întregul mapamond.

Nu este vorba de un caz izolat ce se referă la piața de mașini din SUA, Rusia sau altă țară. Comunicatul oficial a fost postat inițial de cei de la Reuters, dar nu a durat mult până când vestea îngrijorătoare a făcut înconjurul lumii.

E important de reținut că această decizie costisitoare nu a fost anunțată de Daimler din senin. La nivel global au fost raportate deja 51 de cazuri în care mașini Mercedes Benz produse în ultimii ani au luat foc din senin. Partea bună este că nu s-au înregistrat și victime în urma acelor situații neprevăzute.

Având însă în vedere gravitatea situației și numărul foarte mare de mașini defecte, era probabil o chestiune de timp până când cineva să pățească ceva.

Mașinile rechemate sunt modele din clasele A, B, C şi E. În teorie, a fost lansat și un website dedicat prin care puteți verifica dacă mașina voastră este afectată.

mai mult pe playtech.ro

loading...

Facebook Comments