CUTREMURATOR! MESAJUL din APOCALIPSA „Trambita va suna, mortii vor invia” s-a ADEVERIT! SUNETE CIUDATE VENITE DIN CER se aud pe tot GLOBUL !

CUTREMURATOR! MESAJUL din APOCALIPSA „Trambita va suna, mortii vor invia” s-a ADEVERIT! SUNETE CIUDATE VENITE DIN CER se aud pe tot GLOBUL !

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER, SOCANT, SOCIAL
1707
Comentariile sunt închise pentru CUTREMURATOR! MESAJUL din APOCALIPSA „Trambita va suna, mortii vor invia” s-a ADEVERIT! SUNETE CIUDATE VENITE DIN CER se aud pe tot GLOBUL !
sunete

“Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Zgomote bizare baga in sperieti omenirea. In mai multe parti ale lumii au fost inregistrate sunete ciudate, asemanatoare zgomotelor produse de instrumente muzicale dezacordate, pentru care oamenii de stiinta nu au nicio explicatie, scrie romaniatv.net.

Aceste sunete ciudate au fost auzite peste tot in lume. Canada, Ucraina, SUA, Germania, Brazilia, Polonia, Belarus, Spania, Chile, Indonezia, Ungaria si Suedia se numara printre tarile unde a fost auzit fenomenul, care la momentul de fata nu poate fi explicat de oamenii de stiinta, ceea ce lasa loc pentru interpretarile conspirationistilor. Ei spun ca sunetele ar proveni din spatiu, ca ar apartine extraterestrilor sau ca ar prevesti sfarsitul lumii, noteaza poatenustiai.ro.

Ultima teorie este sustinuta de conspirationisti printr-un fragment biblic: “Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Potrivit romaniatv.net, zgomotele pot fi auzite pe raze de zeci de kilometri. Site-ul rense.com a creat chiar o baza de date video, unde se regasesc toate inregistrarile zgomotelor de pe toata planeta.

Iata mai jos secventele video insotite de catre zgomotele bizare, iregistrate la Kiev in Ucraina, Chile, Canada, Germania, Polonia:

Sursa: romaniatv.net preluat de poatenustiai.ro

loading...

Facebook Comments