Imagini HALUCINANTE. Creatura bizară care a isterizat internetul! Are corp de pisică și cap de om. Oamenii vorbesc ca este trimisul Diavolului!

Imagini HALUCINANTE. Creatura bizară care a isterizat internetul! Are corp de pisică și cap de om. Oamenii vorbesc ca este trimisul Diavolului!

- in BIZAR, MISTER
693
Comentariile sunt închise pentru Imagini HALUCINANTE. Creatura bizară care a isterizat internetul! Are corp de pisică și cap de om. Oamenii vorbesc ca este trimisul Diavolului!
loading...
pisica om

O creatură cu un corp similar al unei pisici și cu un cap care pare a fi al unui om a fost văzută în zona Panang, Malaezia.

Corpul acestei creaturi este de culoare roz, fiind vizibilă doar pielea, are patru picioare, dar și o coadă. De asemenea, creatura are și doi dinți care seamănă cu cei ai iepurilor și păr negru pe cap. Autoritățile ar fi spus că imaginile cu această creatură ar fi neadevărate. Acestea speră ca fotografiile să nu mai circule pe internet, deoarece îi sperie pe oameni, scrie metro.co.uk

Postările care au apărut pe rețelele de socializare susțin insa că această creatură bizară ar fi fost ținută într-un laborator neidentificat. Pe la începutul anului, s-a mai făcut o descoperire macabră. O capră cu o față umanoidă a fost descoperită în India, care a și terorizat un sat întreg, oamenii crezând că ar fi fost un trimis al Diavolului, scrie presa internațională.

Atentie imagini care va pot afecta emotional!

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments