N-ai mai vazut niciodata asa ceva! Uite de cate ori poate sa cada un om de pe o scara rulanta !

N-ai mai vazut niciodata asa ceva! Uite de cate ori poate sa cada un om de pe o scara rulanta !

- in BANCURI & FUNNY, BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER, SANATATE, SOCANT, SOCIAL
987
Comentariile sunt închise pentru N-ai mai vazut niciodata asa ceva! Uite de cate ori poate sa cada un om de pe o scara rulanta !
scara rulanta

Sa radem, sa plangem, sincer nici nu stii cum sa reactionezi la patania bietului om surprins in imaginile unor camere de securitate ale unui mall din China.

Si nu, nu e cascadorie si nici trucaj. Din imaginile surprinse se poate observa un individ, venit la cumparaturi, care incearca sa urce scarile rulante dintr-un magazin gen mall. Urca primele trepte, se dezechilibreaza, cade si, in incercarea de a-si recapata echilibrul, urmeaza o pleiada de cazaturi demne de cartea recordurilor.

Nu stim daca omul nostru consumase alcool inainte sau daca era sub influenta stupefiantelor. Cert este ca in momentul in care aluneca pe scara prima data s-a declansat o rostogolire continua a acestuia si datorita faptului ca scara rulanta mergea continuu.

Imaginile de pe camerele de supraveghere ale mall-lui au surprins momentul tragi-comic. Intr-un final s-a aflat ca era vorba de un om batran care a alunecat. Norocul lui fiind ca staff-ul mallu-lui au oprit scara in timp util salvandu-l astfel pe batran.

sursa: thesun.co.uk

 

loading...

Facebook Comments