I-a spus ginecologului ca o doare burta si, dupa un control, i-a dat un diagnostic socant! Ce se intampla in timp ce femeia dormea

I-a spus ginecologului ca o doare burta si, dupa un control, i-a dat un diagnostic socant! Ce se intampla in timp ce femeia dormea

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, SANATATE, SOCIAL
929
Comentariile sunt închise pentru I-a spus ginecologului ca o doare burta si, dupa un control, i-a dat un diagnostic socant! Ce se intampla in timp ce femeia dormea
diagnostic

I-a spus ginecologului ca o doare burta si, dupa un control, i-a dat un diagnostic socant! Ce se intampla in timp ce femeia dormea.

Michelle Barrow a mers la ginecolog pentru ca, de aproxiamtiv o luna, simtea o durere constanta in zona abdomenului. Doctorul a banuit ca femeia ar putea suferi de chisturi ovariene, asa ca dupa examinarea ei a descoperit fire ciudate de par in interiorul pacientei.

Medicul s-a gandit initial ca sunt fire dintr-un tampon insa, cand i-a aratat femeii ghemotocul de cativa centimetri in diametru, Michelle a avut o reactie necontrolata. Femeia a recunoscut in ghemotocul respectiv culoarea blanii uneia dintre pisicile familiei, Donut.

Michelle si iubitul ei obisnuiau sa doarma in pat cu cele doua pisici si a tras concluzia ca o parte din parul care le cadea pisicilor au ajuns pe organul sexual al barbatului si, de acolo, in vaginul ei, unde s-au acumulat sub forma unui ghem blanos.

Femeia a spus ca acum isi schimba mai des asternuturile, isi lasa pisicile sa doarma doar deasupra paturii si isi pune iubitul sa faca dus inainte de sex.

sursa: antena3.ro

loading...

Facebook Comments