Ţara care vrea să interzică sexul oral: „Gura este pentru mâncat“

Ţara care vrea să interzică sexul oral: „Gura este pentru mâncat“

- in BIZAR
456
Comentariile sunt închise pentru Ţara care vrea să interzică sexul oral: „Gura este pentru mâncat“
cuplu

Preşedintele Ugandei vrea să interzică sexul oral: „Gura este pentru mâncat, nu pentru sex“. Declaraţia preşedintelui Ugandei, Yoweri Museveni, care se declară împotriva practicării sexului oral, a făcut înconjurul internetului, fiind doar una dintr-un lung şir de idei controversate.

presedintele Ugandei
Yoweri Museveni FOTO Getty Images

Yoweri Kaguta Museveni este preşedinte încă din anul 1968. În timpul lungului său mandat, Uganda a experimentat o uşoară creştere economică, în ciuda poziţiei veşnic autoritare a liderului statului.

Preşedintele Yoweri Museveni încearcă acum să interzică poporului să practice sexul oral şi îi critică dur pe cei care „propovăduiesc” aceste practici. Ba, mai mult, a trimis chiar o avertizare publică în acest sens, scrie Daily Mail.

Cu această ocazie vreau să avertizez oamenii cu privire la pericolele la care se expun atunci când practică ceea ce ei numesc sex oral. Gura e pentru mâncat, nu pentru sex. Eu ştiu adresa sexului, ştiu unde se face sex. Dacă îţi bagi gura acolo, vei avea viermi la stomac“, avertizează preşedintele. Sursa: adevarul.ro

Distribuie daca ti-a placut sau daca consideri ca e interesant – util, acest articol! 

 

loading...

Facebook Comments