100.000 de oameni au manifestat pasnic, vineri, in Piata Victoriei: “PSD a transformat Romania intr-o tara de refugiati”

100.000 de oameni au manifestat pasnic, vineri, in Piata Victoriei: “PSD a transformat Romania intr-o tara de refugiati”

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCIAL
708
Comentariile sunt închise pentru 100.000 de oameni au manifestat pasnic, vineri, in Piata Victoriei: “PSD a transformat Romania intr-o tara de refugiati”

Ordonanta de urgenta data marti seara de guvernul Grindeanu pentru modificarea codurilor penale a unit oameni din toata tara, care, pentru a patra zi la rand, au iesit in strada.

Doar in Bucuresti, peste 100.000 de oameni de toate varstele si-au strigat, intr-un glas nemultumirile si au cerut abrogarea documentului.

Creativi si neobositi, au manifestat pasnic pana dupa miezul noptii. Au venit pregatiti cu pancarte cu mesaje clare pentru executiv si putere, dar si cu vuvuzele ori instrumente muzicale.

Emotionati, au cantat imnul Romaniei, i-au aplaudat pe jandarmi si au plimbat prin piata cinci papusi imense, imbracate in haine in dungi.

“A patra seara. Coafura rezista. Ca mustata rezista. Rezista, rezista ca e de la natura. Speram sa nu mai reziste ei.”

“A ajuns un joc care pe care, cine cedeaza primul, noi sigur nu!”

 Hotarati sa nu cedeze, oamenii au venit in valuri vineri seara in fata Guvernului. Daca la lasarea intunericului erau doar cateva mii, dupa ora 21:00 piata a devenit neincapatoare.

“Data viitoare toata lumea sa iasa la vot sa nu se mai ajunga in situatia asta. Nu putem trai asa, hotii sa fie liberi.”

Vocile lor au rasunat ferm si spun ca nu se vor opri pana cand nu vor reusi ce si-au propus.

loading...

Facebook Comments