Avertisment de la Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor: Cod galben de inundații în trei județe din România!

Avertisment de la Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor: Cod galben de inundații în trei județe din România!

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, SOCIAL
782
Comentariile sunt închise pentru Avertisment de la Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor: Cod galben de inundații în trei județe din România!

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, o avertizare cod galben de inundaţii pe râurile din judeţele Prahova, Tulcea şi Constanţa, valabilă până joi la ora 12.

„Se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale pe unele sectoare de râu şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, după cum urmează: Pe râurile din bazinele hidrografice: Prahova – bazin superior şi mijlociu şi afluenţi (judeţul Prahova) şi râurile din Dobrogea (judeţele Constanţa şi Tulcea)”, se menționează în informarea transmisă miercuri de INHGA.

Hidrologii avertizează că fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare în intervalul 09.11.2016 ora 20:00 – 10.11.2016 ora 06:00 pe unele râuri din Dobrogea.

Sursa: romanialibera.ro

 

loading...

Facebook Comments