Băăă nu mai da!!!! (VIDEO bulversant) Jandarmii au „cotonogit” în timpul protestelor, un coleg de-al lor acoperit, îmbrăcat în civil

Băăă nu mai da!!!! (VIDEO bulversant) Jandarmii au „cotonogit” în timpul protestelor, un coleg de-al lor acoperit, îmbrăcat în civil

- in DE ACTUALITATE, NEWS
779
Comentariile sunt închise pentru Băăă nu mai da!!!! (VIDEO bulversant) Jandarmii au „cotonogit” în timpul protestelor, un coleg de-al lor acoperit, îmbrăcat în civil

Violențele ce au avut loc miercuri seară în Piața Victoriei din capitală când galeriile au venit pentru a face scandal la protest se pare că au bulversat jandarmii.

Altfel e greu de înțeles cum s-a putut întâmpla ca aceștia să pună la pământ și să bată un coleg de-al lor care era îmbrăcat în civil.

Pe imaginile filmate de Vice România se poate observa cum jandarmul în civil este căzut în civil iar colegii în uniformă se năpustesc asupra lui aplicându-i mai multe lovituri pentru a se prinde în scurt timp că nu au de-a face cu protestar violent și chiar cu unul de-al lor.

Jandarmul, imbracat civil, se afla in misiune amestecat in multime probabil pentru a detecta eventualii agitatori sau alte pericole care ar fi pus in pericol viata celor care participau la proteste.

In momentul cand a fost pus la pamant de catre colegii lui si cotonogit bine, jandarmul civil a inceput sa strige la colegii lui sa se opreasca.

Acesta este ajutat apoi să se ridice de către jandarmi, pe imagini putându-se observa că este rănit, având dificultăți in a merge.

Incidentul a avut loc la protestul de miercuri seară la care au participat peste 100.000 de persoane dar care s-a terminat cu violențe după ce spre finalul serii în Piață au apărut huligani din galeriile de fotbal care s-au încăierat cu forțele de ordine, informează b1.ro.

loading...

Facebook Comments