Codrin Ştefănescu: “Eu sunt unul dintre cei care susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD”

Codrin Ştefănescu: “Eu sunt unul dintre cei care susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD”

- in DE ACTUALITATE
413
Comentariile sunt închise pentru Codrin Ştefănescu: “Eu sunt unul dintre cei care susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD”
codrin stefanescu

Invitat duminica seara la Romania TV, secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu, a afirmat că liderii PSD din teritoriu sunt presați de primari și de electorat să organizeze un inca  un „miting uriaș”, informează stirileprotv.ro

Codrin Ştefănescu a mai adugat ca membrii PSD au motive intemeiate să-si doreasca organizarea unui noi miting PSD, văzând “toate aceste atrocităţi”.

„Nu este decis. Preşedintele Dragnea este informat de colegii noştri din ţară, care la rândul lor sunt presaţi de primari, de electorat, de membrii noştri, care mai doresc încă un miting. Eu sunt unul dintre cei care susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD. Noi am avut un miting liniştit, cu sute de mii de români, când nu s-a întâmplat niciun fel de incident. Noi nu am incitat la violenţă, ci a fost pur şi simplu un miting pentru a arăta forţa unei majorităţi şi a poporului român, care iese la vot şi la urne şi decide ceva prin votul respectiv. În momentul de faţă văzându-se toate aceste atrocităţi, cei care ne susţin au motive să ceară aşa ceva”, a fost declaratia secretarului general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu la Romania TV.

Pe 9 iunie, PSD a organizat în Piaţa Victoriei un miting „împotriva abuzurilor”, la care a susţinut că au participat peste 120.000 de persoane.

 

loading...

Facebook Comments