Comisia Europeană și F.M.I. nu au bani pentru români, însă găsesc bani pentru NATO si corporații!

Comisia Europeană și F.M.I. nu au bani pentru români, însă găsesc bani pentru NATO si corporații!

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, POLITICA
1478
Comentariile sunt închise pentru Comisia Europeană și F.M.I. nu au bani pentru români, însă găsesc bani pentru NATO si corporații!

O publicație online, searchnewsglobal, aduce în discuție problema banilor pe care organizațiile internaționale, precum Comisia Europeană și F.M.I., la care România se ploconește, afirmă că nu îi au.

 

Iată o parte din argumentarea celui care a redactat articolul:

„Deși se trag numeroase semnale de alarmă cu privire la scăderea populației României și legate de o scădere drastică a numărului de nou-născuți, guvernul Cioloș – F.M.I. nu găsește bani la bugetul de stat pentru a îi încuraja și susține pe românii care iau decizia de a face copii… .

 

 Birocrații trimiși de Comisia Europeană și F.M.I. să conducă România nu găsesc bani pentru nimic din ceea ce ar trebui să fie măsuri de susținere a populației, de revigorare a economiei, de protecție a mediului, pentru o dezvoltare durabilă și sănătoasă a țării noastre, pe termen lung.

 

Găsesc însă întotdeauna bani, foarte mulți bani, pentru susținerea industriei militare a ”aliaților” din NATO, prin achiziționarea de tehnică militară, de avioane de vânătoare și pentru continua modernizare a găurilor negre reprezentate de cele două fregate de război pe care România le deține… .

 

De asemenea, nu este niciodată lipsă de bani pentru campanii electorale sforăitoare, plătite din fonduri publice. Se găsește întotdeauna disponibilitate la buget pentru noi și noi suplimentări de fonduri de care să se bucure DNA-ul, DIICOT-ul, SRI-ul, SPP-ul și toate celelalte organisme ale statului polițienesc….

 

Românii, ca popor, au ajuns să fie tolerați în propria țară – pentru ei bani nu se găsesc, dreptul la Sănătate, Învățământ și protecție socială nu îl au, cât despre locuri de muncă în care să nu fie exploatați ca sclavii pe plantații, nici nu se poate pune problema.

 

Singura utilitate pe care o mai găsește Stăpânirea străină românilor, în afară de aceea de forța de muncă ieftină și de care să te poți dispensa ușor, este rolul de masă de manevră, de butaforie umană care să suțină oribila punere în scenă a actului dramatic ce vizează alegerile libere, democrația și libertatea în România.

 

Iar iobagii proști și umili din țara noastră participă, în continuare, cu entuziasm, la această mascaradă, încăpățânându-se să se prezinte la vot și să cauționeze diversele păpuși de cârpă desemnate de Stăpânirea străină să ocupe scaunele de Președinte, Prim-ministru, miniștri, parlamentari și așa mai departe.

 

Mai mult decât atât. În titanica lor luptă cu ”comunismul” și tot ceea ce poate reprezenta un stat social, tinerii frumoși și liberi și alte cohorte de proști au ieșit în stradă să dărîme un guvern pentru că nu era destul de închinat F.M.I.-ului, pentru a urca în scaune actualul executiv de marionete ”tehnocrate”.

 

Nu ”corupția ucide”, așa cum s-a strigat, la finele anului trecut, în stradă.

Propria noastră prostie, superficialitate și lipsă de cultură ne omoară!”

 

Sursa: searchnewsglobal.wordpress.com

loading...

Facebook Comments