Dacă ai vizitat recent acest site pentru adulţi avem veşti PROASTE pentru tine. Iată ce ţi s-ar putea întâmpla în perioada următoare

Dacă ai vizitat recent acest site pentru adulţi avem veşti PROASTE pentru tine. Iată ce ţi s-ar putea întâmpla în perioada următoare

- in DE ACTUALITATE, MONDEN
1107
Comentariile sunt închise pentru Dacă ai vizitat recent acest site pentru adulţi avem veşti PROASTE pentru tine. Iată ce ţi s-ar putea întâmpla în perioada următoare

Site-ul pentru adulti xHamster a fost compromis de hackeri.

Unul dintre cele mai populare site-uri pentru adulţi, xHamster, a fost compromis de hackeri. Compania i-a avertizat pe utilizatori că datele lor persoanale ar putea ajunge pe internet.

Informaţiile din peste 380.000 de conturi au fost furate. Este vorba de parole, nume de utilizatori şi adrese de e-mail.

Potrivit Motherboard, xHamster ocupă poziţia 67 în topul celor mai populare site-uri de pe internet, fiind vizitat de milioane de oameni în fiecare zi.

Printre conturile compromise se numără şi 30 care aparţin unor persoane care lucrează pentru guvernele din Marea Britanie şi SUA, dar şi 40 care aparţin unor angajaţi ai armatei americane.

Site-ul le-a cerut utilizatorilor să îşi schimbe imediat parolele.

 

Atacul vine la scurt timp după ce un alt site pentru adulţi, AdultFriendFinder, a fost victima unui atac informatic de proporţii. Peste 300 de milioane de conturi au fost afectate.

sursa: go4it.ro

loading...

Facebook Comments