Femeia-jandarm bătută de protestatari riscă să rămână paralizată! Are doar 23 de ani

Femeia-jandarm bătută de protestatari riscă să rămână paralizată! Are doar 23 de ani

- in DE ACTUALITATE
415
Comentariile sunt închise pentru Femeia-jandarm bătută de protestatari riscă să rămână paralizată! Are doar 23 de ani
femeia-jandarm-batuta

UPDATE: Despre jandarmerița agresată, ministrul sănătății a dezmințit informațiile că are fractură de coloană cervicală și că nu va mai putea să meargă. Reprezentanții Jandarmeriei au spus sâmbătă dimineață că aceasta a fost „suspectă” de fractură. “Nu are o ruptură de coloană cervicală, este bine, s-a ridicat din pat. Așteaptă să meargă la serviciu.”

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a precizat ca in urma violentelor, colega lor, fiind batuta cu o cruzime greu de imaginat de catre un grup de protestatari, risca sa ramana paralizata pe viata.

Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc”, a zis Marius Militaru la un post de televiziune.

Oamenii de la un fast-food din apropierea Pieței Victoriei au avut un apel pe 112 și au cerut intervenția pentru că se devastau vitrinele. Într-o primă intervenție, au fost colegii noștri de la Poliție, dar au fost atacați de niște huligani. Apoi a fost trimis un dispozitiv de jandarmi în care se afla și colega noastră, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasă în viață de acolo datorită colegilor noștri”, a mai spus Marius Militaru.

Femeia jandarm bătută de protestatari în Piaţa Victoriei e internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu suspiciune de fractură la coloana cervicală, au precizeazat reprezentanţii Jandarmeriei.

După minute intregi de groază, jandarmii atacati au fost salvaţi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi.

jandarmerita bauta

Explicaţiile Jandarmeriei Române despre protestul violent de noaptea trecută din Piaţa Victoriei. Peste 400 de oameni au fost răniţi în urma violenţelor de stradă:

 

 

loading...

Facebook Comments