Fostul ministru Gabriel Oprea a dezvăluit cu ce medie a intrat la Facultatea de Drept. A anunțat recent că se reîntoarce în lumea politică

Fostul ministru Gabriel Oprea a dezvăluit cu ce medie a intrat la Facultatea de Drept. A anunțat recent că se reîntoarce în lumea politică

- in DE ACTUALITATE
306
Comentariile sunt închise pentru Fostul ministru Gabriel Oprea a dezvăluit cu ce medie a intrat la Facultatea de Drept. A anunțat recent că se reîntoarce în lumea politică
gabriel-oprea

Gabriel Oprea a fost ministru al Apărării și ministru de Interne. Gabriel Oprea s-a retras din prim planul vieții politice, după moartea polițistului Bogdan Gigină. De astfel, fostul vicepremier a fost trimis în judecată în acest dosar, scrie libertatea.ro

Gabriel Oprea, care a anunțat recent că se reîntoarce în lumea politică, a ținut să facă precizări, pe contul său de socializare, despre viața și cariera sa. Acesta a dezvăluit, printre altele, și care a fost media cu care a intrat la Facultatea de Drept.

– În 1980, am fost admis la Școlă Militară de Ofițeri Activi Sibiu, secția Intendentă. În acea perioadă, în școală militară cel mai greu se intră la aviație, intendentă și finanțe. Erau mai mult de 20 de candidați pe loc la fiecare dintre cele trei arme.
-În 1983, am finalizat cei trei ani de studiu cu cea mai mare medie din promoție și m-am situat pe locul al doilea după susținerea examenului de stat. Așadar, în 1983 deveneam ofițer de intendentă-logistică militară.
-Am fost preocupat de pregătirea continuă. Astfel că, în anul 1985 am dat examen de admintere la Faculatea de Drept din cadrul Universității București, unde erau înscriși peste 25 de candidați pe loc. Am fost admis al treilea, cu media 9,75.

-Din 1990, am fost ofițer de justiție militară până în anul 1993 când am trecut în rezervă la cerere. În perioadă 1993 – 2000 am fost asociat în mai multe firme comerciale”, a ținut să menționeze Gabriel Oprea într-o postare pe rețeaua de socializare, cu titlul: „Adevărul despre Gabriel Oprea”.

De asemenea, Gabriel Oprea a menționat toate distincțiile obținute ca militar, dar și ca politician în guvernele de după anul 2000.

loading...

Facebook Comments