Învăţătorul acuzat de proxenetism, din nou la catedră. Ce spune directorul şcolii

Învăţătorul acuzat de proxenetism, din nou la catedră. Ce spune directorul şcolii

- in DE ACTUALITATE
779
Comentariile sunt închise pentru Învăţătorul acuzat de proxenetism, din nou la catedră. Ce spune directorul şcolii

Învăţătorul Ion Popescu ar putea să se întoarcă la catedră, în ciuda acuzaţiilor de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și folosirea pornografiei infantile.

Ion Popescu (51 de ani) din Câmpulung care predă la Şcoala Jugur elevilor de clasa a III-a şi a IV-a şi-a manifestat intenţia de a se întoarce la catedră, scrie Ziarul Argeşenilor.

Învăţătorul se află sub control judiciar după ce, săptămâna trecută a petrecut o noapte în arest în urma unor descinderi ale ofiţerilor BCCO, în urma cărora au mai fost reţinuţi o adolescentă în vârstă de 17 ani şi un om de afaceri din Bascov.

Directorul Şcolii Jugur confirmă faptul că dascălul vrea să se întoarcă la catedră şi spune că, nefiind dată o sentinţă definitivă care să-i confirme vinovăţia, nu poate fi împiedicat să facă acest lucru.

Învăţătorul Ion Popescu este suspectat că racola fete şi băieţi pe care îi ducea la locuinţa sa pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei şi pe care îi filma, şantajându-i ulterior ca să-i determine să revină la el.

Sursa: ziarulargesenilor.ro

loading...

Facebook Comments