Mesaj sfâșietor al unei mame îndurerate! Mi-am găsit copilul cu gatul retezat, cu chipul plin de sânge. Astăzi privesc la nedreptatea făcută sufletului său

Mesaj sfâșietor al unei mame îndurerate! Mi-am găsit copilul cu gatul retezat, cu chipul plin de sânge. Astăzi privesc la nedreptatea făcută sufletului său

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, POLITICA
1982
Comentariile sunt închise pentru Mesaj sfâșietor al unei mame îndurerate! Mi-am găsit copilul cu gatul retezat, cu chipul plin de sânge. Astăzi privesc la nedreptatea făcută sufletului său

Mama polițistului Gigina, care a murit in timp ce deschidea coloana oficială pentru Gabriel Oprea, a scris un mesaj sfâșietor, prin care  povestea ceea ce a trăit în seara morții fiul său.

„Nu am vrut pana acum sa vorbesc despre trăirile noastre; acum vreau ca toți cei care ne-ati ‘condamnat’ sa înțelegeți de ce nu am făcut-o. Sunt lucruri greu de spus si greu de imaginat pentru voi care sunteți părinți”, spunea Carmen Gigina mesajul de pe Facebook.

Femeia a povestit cum polițistul care i-a sunat si i-a anunțat că fiul lor a fost victima unui accident repeta „Nu pot să cred că s-a întâmplat asta”. Apoi, soțul său a plecat înainte la spital, pentru ca ea nu își revenea din soc.

„Eu m-am blocat, nu reușeam sa mă îmbrac….eram… paralizata….I-am spus sa alerge soțului meu… ‘Am sa ajung cu un taxi, nu mă aștepta…. du-te lângă băiat’. Am ieșit in strada căutând un taxi….. greu de găsit… afara ploua torențial.

Am pornit către zona Unirii spunând rugăciuni pentru viața copilului meu. Nu îmi pasa ca oamenii se opreau si mă priveau ca pe un om debusolat. Nu-mi pasa….decât de el, de copilul meu, imploram Divinitatea ca el sa fie bine”, a continuat mama polițistului.

La spital era întâmpinată de un polițist care i-a arătat unde este camera in care fiul său era resuscitat de către medici.

„Am intrat si acolo am găsit un copil, copilul meu complet desfigurat, cu gatul retezat; cu chipul plin de sânge, pardoseala era plina de sânge; m-am prăbușit la picioarele lui, sărutându-le si strigându-l. Încă avea șosetele ude in picioare. M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umerii…medicul de garda plângea si încerca sa mă facă sa înțeleg ca nu se mai poate face nimic.

M-am prăbușit din nou la picioarele copilului meu, implorând si privind oamenii care deși știau ca nu se mai poate face nimic pentru el nu voiau sa renunțe. Nu am sa uit niciodată cum acei oameni încercau imposibilul, nu am sa uit lacrimile care li se înnodau sub barba… .Astăzi privesc, privim neputincioși la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru”, a încheiat femeia mesajul pe Facebook.

Reacția sa vine după ce senatorii au respins luni, in plen, cererea DNA de urmărire penala a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpă.

Sursa:ziare.com

loading...

Facebook Comments