PREOTUL NECULA, MITROPOLIA ARDEALULUI: Aș desființa Guvernul! Ce face e holocaust împotriva românilor!

PREOTUL NECULA, MITROPOLIA ARDEALULUI: Aș desființa Guvernul! Ce face e holocaust împotriva românilor!

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, SOCIAL
1128
Comentariile sunt închise pentru PREOTUL NECULA, MITROPOLIA ARDEALULUI: Aș desființa Guvernul! Ce face e holocaust împotriva românilor!
constantin necula

Recunoscut pentru părerile sale sincere si dure, părintele Constantin Necula de la Mitropolia Ardealului critică situația dramatică în care a ajunsese Institutul Cantacuzino.

„Când medicina mi-a propus falși idoli ai vaccinurilor și s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic.

O medicină pusă în slujba omului e cu totul și cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească.

Eu aș desființa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranța națională. Să desființezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piață vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ți supui poporul la un holocaust?

Dar așa e dintotdeauna când primează lozul. Niște nemernici! Gândiți-vă cât câștigă unii la aducerea unui vaccin din Franța. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, afirma părintele Constantin Necula, într-o conferință.

Sursa: stireazilei.com

loading...

Facebook Comments