Ryanair angajează 100 de oameni fără experienţă. Compania aeriană oferă prime la angajare de 1.200 de euro

Ryanair angajează 100 de oameni fără experienţă. Compania aeriană oferă prime la angajare de 1.200 de euro

- in DE ACTUALITATE, SOCIAL
13223
Comentariile sunt închise pentru Ryanair angajează 100 de oameni fără experienţă. Compania aeriană oferă prime la angajare de 1.200 de euro

Compania aeriană Ryanair recrutează personal pentru cele 100 de locuri vacante. Candidaţii nu trebuie să aibă experienţă în domeniu. Reprezentanţi ai companiei vor fi prezenţi în mai multe oraşe mari din ţară pentru a evalua potenţialii candidaţi.

Candidatul potrivit pentru locurile de muncă vacante la Ryanair are cunoştinţe bune de limba engleză, este puternic orientat către clienţi, are prezenţă agreabilă, este sociabil, are paşaport, este flexibil şi muncitor, scrie economica.net.

Experienţa relevantă în acest domeniu nu e criteriu de eligibilitate la angajare, potrivit anunţului de recrutare.

Candidaţii interesaţi de locurile de muncă vacante la Ryanair trebuie să poată înota pe o distanţă de 25 de metri.

Recrutorii Ryanair vor evalua candidaţii români în următoarele zile, astfel: în Bucureşti – în data de 27 octombrie; în Timişoara, recrutările pentru poziţiile deschise la Ryanair se desfăşoară pe 5 octombrie, iar în Cluj – pe 25 octombrie.

Angajatorii ofertează candidaţii cu pachete salariale competitive care includ o bonificaţie la angajare de 1.200 de euro şi contracte de muncă pe o perioadă de trei ani după încheierea perioadei de training.

Sursa: economica.net

loading...

Facebook Comments