Se anunță proteste masive în România! Milioane de români în stradă!

Se anunță proteste masive în România! Milioane de români în stradă!

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, SOCIAL
11512
Comentariile sunt închise pentru Se anunță proteste masive în România! Milioane de români în stradă!

După blocarea anchetei penale care îl viza pe Gabriel Oprea în cazul polițistului Gigină de către Senat, se anunță proteste masive. Senatorii au refuzat să îi lase pe procurori să cerceteze și să trimită în instanță cazul lui Oprea, fapt care i-a înfuriat la culme pe români.

Într-un comunicat de presă remis astăzi, reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au confirmat că votul senatorilor blochează orice anchetă cu privire la implicarea sau nu a generalului Oprea în cazul morții polițistului Gigină.

Publicația ro.blastingnews.com precizează un scenariu sumbru cu privire la reacția românilor:

„A urmat un val de proteste în mediul online și  mii de români s-au declarat revoltați de votul senatorilor români care au demonstrat că nu le pasă de românii care i-au votat.  Românii au început să se mobilizeze pentru a participa la diverse acțiuni de protest și a le arăta parlamentarilor că nu mai pot călca în picioare orice regulă de bun simț. Pare că spiritul civic s-a trezit și românii au hotărât în sfârșit să îi alunge din clădirea Parlamentului pe senatorii care își bat joc constant de ei.

Se anunță sute de mii de oameni în stradă, români furioși care le vor striga aleșilor lor că așa nu se mai poate. Nu doar în București, ci în toate orașele României vor ieși românii în stradă pentru a scăpa de o clasă politică coruptă și zeflemitoare la adresa lor.

Dar din păcate acest text este un simplu pamflet. Românii vor înghiți iarăși în sec și se vor mulțumi să înjure în barbă. În stradă vor ieși probabil câțiva amețiți care încă mai cred că există spirit civic în România. Și din cei 73 de senatori care au hotărât că parlamentarii sunt mai presus decât legea, mai mult de jumătate se vor regăsi în viitorul Parlament care va fi ales în noiembrie… ”

Sursa:ro.blastingnews.com

loading...

Facebook Comments