Bătrân de 85 de ani, din Vaslui, anunț la matrimoniale. Averea pe care o va primi viitoarea parteneră dacă va îndeplini două condiții:

Bătrân de 85 de ani, din Vaslui, anunț la matrimoniale. Averea pe care o va primi viitoarea parteneră dacă va îndeplini două condiții:

- in MONDEN
1413
Comentariile sunt închise pentru Bătrân de 85 de ani, din Vaslui, anunț la matrimoniale. Averea pe care o va primi viitoarea parteneră dacă va îndeplini două condiții:
batran

Un bãtrân din Vaslui, în vârstă de 85 de ani, este dispus să ofere toată averea femeii care este dispusă să aibă grijă de el până la sfârșitul zilelor.

Aurel P. se laudă cu o gospodărie mare și frumoasă, de care nu mai poate avea grijă așa cum o fãcea cândva, din cauza vârstei. Din acest motiv, caută o femeie care să îl ajute. “Am trei bãieți, dar nu prea îi intereseazã de viața mea. Le-am fãcut case tuturor, iar acum nici nu se uită la mine. Cine vine să aibă grijă de mine, îi dau tot ce am pe numele meu, adicã o casă pe strada Dimitrie Cantemir, trei hectare de pământ și o mașină”, a declarat bătrânul pentru Vremea Nouă.

Aurel caută o femeie de peste 50 ani, ”serioasă și gospodină”.

Aurel a fost maistru și apoi inginer la o fabrică din județ. În paralel, a fost si muzicant. A cântat la acordeon, inclusiv pe la nunti. “Am construit trei case… Eu am o pensie bunã, nu îmi mai trebuie nimic, decât un ajutor în gospodãrie”, spune bãtrânul.

Acesta spune cã e dispus sã facã acte la notar celei care își ia angajamentul cã va avea grijã de el. Sursa: vremeanoua.ro

loading...

Facebook Comments