Un camion a intrat in multime la o parada din New Orleans. “Trupurile zburau pur si simplu pe capota masinii”

Un camion a intrat in multime la o parada din New Orleans. “Trupurile zburau pur si simplu pe capota masinii”

- in DE ACTUALITATE, NEWS
645
Comentariile sunt închise pentru Un camion a intrat in multime la o parada din New Orleans. “Trupurile zburau pur si simplu pe capota masinii”

U n camion a intrat in multime sambata seara la o parada organizata in centrul orasului New Orleans, in statul american Louisiana.

Potrivit politiei locale, incidentul s-au produs la intersectia strazilor Orleans si Carrollton, la parada de Mardi Gras (Lasata Secului).

Bilantul provizoriu indica 28 de raniti, dintre care 12 in stare critica. Varstele victimelor sunt intre 3 si 30 de ani iar printre ele s-ar afla si un politist. Politia afirma insa ca nu este vorba despre un act terorist.

Cel putin un suspect a fost arestat la locul tragediei. Presa locale sustine ca soferul camionului parea sub sa fie baut.. Potrivit politiei, teza unui act terorist a fost indepartata, insa presa atrage atentia asupra asemanarilor intre acest incident si atacurile islamiste din Europa, mai ales cel de la Nisa.

Relatarile martorilor oculari sunt terifiante. “Trupurile zburau pur si simplu pe capota masinii”, povesteste un student care asista la parada Endymion. “Din fericire, un camion de gunoi era parcat pe marginea drumului si cand a iesit de pe carosabil s-a oprit in el”.

Alti martori povestesc ca soferul camionului s-ar fi enervat deoarece nu reusea sa treaca de parada si a apasat pe acceleratie. Ar fi lovit apoi o masina parcata, pe care a izbit-o de un stalp, iar in urma impactului camionul sau a derapat si a intrat in multime, oprindu-se in masina de gunoi.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments