Un student din Iași a descoperit pe Facebook că iubita lui îl înșală. Urmarea e mai ceva ca-n filme

Un student din Iași a descoperit pe Facebook că iubita lui îl înșală. Urmarea e mai ceva ca-n filme

- in DE ACTUALITATE
417
Comentariile sunt închise pentru Un student din Iași a descoperit pe Facebook că iubita lui îl înșală. Urmarea e mai ceva ca-n filme
facebook

După trei ani de relaţie, relația dintre doi studenţi din Iași a ajuns într-un moment de criză, din cauza infidelității fetei.

Bănuind că e înşelat, iubitul şi-a spionat partenera pe Facebook, unde a descoperit că aceasta îi trimitea poze cu ea goală unui alt bărbat. Supărată de indiscreţia iubitului ei, tânăra a mers la DIICOT şi l-a reclamat pentru infracţiuni informatice, relatează Ziarul de Iași.

În timpul procesului, cei doi s-au împăcat şi tânăra infidelă a vrut să-şi retragă acuzaţiile, însă a fost tardiv, pentru că băiatul fusese deja trimis în judecată. Între timp, a fost condamnat definitiv şi urmează să presteze muncă în folosul comunităţii.

Gheorghe şi Andreea au fost colegi de facultate și erau împreună de 3 ani când tânărul a început să lucreze ca inginer în judeţul Neamţ.

Relația celor doi a avut de suferit, pentru că se ve­deau doar în weekend. În primăvara anului 2017, tânăra i-a spus iubitului ei să „facă o pauză“. În perioada „de pauză“, l-a înşelat cu un alt bărbat.

Anchetatorii notează că cei doi tineri îşi ştiau parolele de acces la e-mail şi Fa­cebook şi, bănuind posibila infidelitate, tânărul a accesat profilul tinerei. A văzut astfel convorbirile tinerei cu un alt bărbat, din care reieşea că aceasta îl înşelase.

De asemenea, iubitul înșelat a descoperit că Andreea îi trimisese şi fotografii deocheate a­man­tului. Fata şi-a dat seama că profilul său de Facebook îi fusese accesat ilegal şi i-a cerut tânărului să se deconecteze.

Ulterior, a schimbat parola. Gheorghe a recuperat-o însă prin intermediul adresei de e-mail, accesând din nou profilul de pe reţeaua socială. Tânărul a descoperit inclusiv că iubita sa făcea capturi după declara­ţiile de dragoste pe care i le făcea.

Ulterior, trimitea fişierele amantului. „Eu îi trimeteam mesaje, chestii amoroase, ea făcea poză, şi îi trimitea lui ăla, şi râdeau de mine“, a spus bărbatul.

Supărată, tânăra a mers la Poliţie şi l-a reclamat pe iubitul ei pentru acces ilegal într-un sistem informatic şi violarea corespondenţei. A motivat în faţa anchetatorilor că a vrut „să îi dea o lecţie“ iubitul ei, susţinând că ea este mai „impulsivă“ de felul ei. În iulie, poliţiştii au năvălit peste tânăr şi au efectuat per­cheziţii în dosarul deschis urmare a plângerii depuse de fată.

Între timp, cei doi reluaseră relaţia, iar fata a retras plângerea. Nu a putut însă să o facă şi în privinţa infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic. Gheor­ghe a fost, astfel, trimis în judecată.

În tim­pul procesului, el a recunoscut fapta şi a spus că intenţionează să se căsătorească cu iubita sa. Nu e clar dacă mărturia a fost doar o strategie pentru a-şi uşura situaţia juridică. Sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments