Wall Street Journal avertizează: “Trump ar putea fi asasinat”

Wall Street Journal avertizează: “Trump ar putea fi asasinat”

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, POLITICA
871
Comentariile sunt închise pentru Wall Street Journal avertizează: “Trump ar putea fi asasinat”

Fostul secretar al Trezoriei SUA, actualmente editor la Wall Street Journal notează că Donald Trump ar urmă să elimine rachetele NATO din România şi Polonia, dar ar putea fi asasinat de oligarhie.
Poporul american a reușit să învingă un agent al oligarhiei globale, pe Hillary Clinton, însă oligarhia rămâne puternică, relata într-un editorial Paul Craig Roberts, fost secretar al Trezorerieei SUA.

Administraţia Trump va trebui să restabilească relaţii de prietenie cu Rusia, China, Siria şi Iran.

Reputatul economist aminteşte declaraţiile lui Donald Trump conform cărora NATO nu mai are sens la 25 de ani de la căderea URSS, de aceea ar urma să retragă rachetele NATO din România şi Polonia.

„Ar trebui să ne așteptăm la sfârşitul conflictului orchestrat de Washington cu Rusia, la eliminarea rachetelor americane de la granița Rusiei cu Polonia și România, la sfârșitul conflictului din Ucraina şi la sfârșitul eforturilor Washingtonului de răsturnare a guvernul sirian”, nota economistul.

Wall Street si Rezerva Federală pot provoca o criză economică pentru a-l pune Trump în defensivă, și pot folosi criza pentru „a-l forța pe Trump să numească pe unul de-al lor ca Secretar al Trezoreriei”, scrie Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts scrie că Trump a declarat că o va aresta pe Hillary pentru trădare şi crime de război. Dacă oligarhia nu îl poate controla pe Trump, ea ar putea să-l omoare pe preşedintele american.

„Dacă oligarhia este incapabilă să-l controleze Trump și el are de fapt succes în reducerea puterii și bugetului complexului militar / de securitate în care sectorul financiar este responsabil politic, Trump ar putea fi asasinat”, avertizează Paul Roberts.

Sursa: ro.sputnik.md

loading...

Facebook Comments