Ipoteza CUTREMURATOARE: Crestinismul a fost creat ca o arma ARMA POLITICA pentru a putea controla masele – Un FILM DOCUMENTAR ce iti va pune la incercare credinta!

Ipoteza CUTREMURATOARE: Crestinismul a fost creat ca o arma ARMA POLITICA pentru a putea controla masele – Un FILM DOCUMENTAR ce iti va pune la incercare credinta!

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, EDUCATIE SI CULTURA, INEDIT, ISTORIE, MISTER, STIINTA
1041
Comentariile sunt închise pentru Ipoteza CUTREMURATOARE: Crestinismul a fost creat ca o arma ARMA POLITICA pentru a putea controla masele – Un FILM DOCUMENTAR ce iti va pune la incercare credinta!
crestinismul

Cu ce scop a fost creat crestinismul? In cele ce urmeaza va prezentam un film documentar ce face o analiza a religiei crestine dintr-un punct sensibil de vedere.

Originea religiei crestine este un subiect inconjurat de mister de aproape 2000 de ani. Joseph Atwell este unul din numerosii cercetatori din intreaga lume care sunt sceptici in privinta acestor mistere.

Filmul pune multe intrebari incomode : Cine a fost Iisus? Cine a scris Evangheliile? De ce sunt scrise in greaca? Cu ce scop a fost creat crestinismul? Cand examinam istoria acesti ere, multe din raspunsurile date de biserica si crestini nu se sustin.

Suntem aproape siguri ca multi dintre Dumneavoastra, chiar daca nu aveti puterea sa recunoasteti, dincolo de ce vi s-a spus la Biserica sau ce ati fost invatati acasa ori la scoala, v-ati intrebat daca toate aceste lucruri legate de religie sunt adevarate. Un lucru foarte important pentru cultura noastra este acela sa intelegem de unde vine crestinismul.

Documentarul emite o ipoteza periculoasa si anume aceea ca studiind cum a aparut crestinismul, multi oameni de stiinta au cazut de acord ca acesta a fost creat ca o arma politica pentru a putea controla masele si este folosit in acest scop si in ziua de azi.

Urmariti un film documentar care iti poate schimba unghiul de vedere asupra religiei in general:

sursa video youtube.

autor articol: AktualNews.ro

loading...

Facebook Comments