Cel mai puternic investitor american, Jim Rogers, avertizeaza: Cea mai mare CRIZA FINANCIARA a tuturor timpurilor ne va lovi in urmatorii doi ani!

Cel mai puternic investitor american, Jim Rogers, avertizeaza: Cea mai mare CRIZA FINANCIARA a tuturor timpurilor ne va lovi in urmatorii doi ani!

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, INEDIT, NEWS, SOCIAL
721
Comentariile sunt închise pentru Cel mai puternic investitor american, Jim Rogers, avertizeaza: Cea mai mare CRIZA FINANCIARA a tuturor timpurilor ne va lovi in urmatorii doi ani!

Investitorul american Jim Rogers, unul dintre cei mai puternici miliardari din lume, anunţă începutul unei noi crize financiare globale, ”cea mai mare pe care o va prinde în timpul vieţii”, care va lovi nasprasnic in urmatorii doi ani.

Vorbind cu Henry Bloget CEO al Business Insider in emisiunea “Bottom Line“, Rogers avertizeaza ca anumite stocuri din America “se vor transforma intr-o bula”, care va exploda in urmatorii doi ani, fapt care va trebui sa ingrijoreze pe toata lumea, a spus investitorul.

La intrebarea pe care Bloget i-a adresat-o miliardarului : “ce anume ar putea declansa o asemenea criza?”, Rogers nu a putu da un punct de vedere exact insa a facut referire la falimentul Islandei din 2007 si a Bear Stearns & Lehman Brothers, subliniind ca: “aceste lucruri mereu pornesc de acolo de unde nu te uiti”.

Miliardarul de 74 de ani, a repetat apasat, ca aceasta criza “va fi cea mai grea pe care o veti prinde in timpul vietii”.

jim rogers

“Am mai avut probleme financiare in America, o data la 4 sau 7 ani de cand a fost infiintata republica. Ei bine, au trecut aproape 8 ani de la ultima criza. Criza ce va veni va fi cea mai lunga sau a doua cea mai lunga criza din istorie si vine curand”, a explicat Rogers.

Investitorul international a mai declarat in timpul interviului, ca Rezerva Federala de Stat a Americii (FED), nu va putea salva America si toata lumea de la apocalipsa financiara ce va urma.

“Vom vedea guverne cazand, tari prabusindu-se peste tot in lume. Islanda a fost victima data trecuta. Alte tari vor urma. Vom vedea lucruri chiar mai ingrozitoare decat asta.”, a spus Jim Rogers.

autor articol: aktualnews.ro

 

loading...

Facebook Comments