CEREȚI BANII ÎNAPOI! Sute de mii de români pot recupera dobânda plătită la Bănci! Băncile sunt obligate să vă dea banii!

CEREȚI BANII ÎNAPOI! Sute de mii de români pot recupera dobânda plătită la Bănci! Băncile sunt obligate să vă dea banii!

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, EDUCATIE SI CULTURA, SOCIAL
1103
Comentariile sunt închise pentru CEREȚI BANII ÎNAPOI! Sute de mii de români pot recupera dobânda plătită la Bănci! Băncile sunt obligate să vă dea banii!

.

Sute de mii de romani pot recupera de la Banci sute de milioane de euro.

Nasul.tv a sarit in sprijinul a sute de mii de romani care au credite la Banci si risca sa fie executati silit de catre Mafia Executorilor Judecatoresti si Samsarilor de credite cica „neperformante”.

Iata cum:

1. Toti cei care au credite la Banci incepind cu anii 2006-2007 trebuie sa ceara, de urgenta, Bancilor, sa le precizeze in Scrisoare Oficiala daca propriul credit a fost externalizat catre un „srl” dintr-o alta tara sau paradis fiscal.

2. Daca s-a „intimplat” aceasta externalizare, atunci Banca trebuie sa va precizeze pentru citi ani creditul d-voastra a fost „externalizat”.

De ce?

Fiindca DOBINDA pe care ati platit-o, luna de luna, an de an, v-a fost perceputa ilegal in cazul „externalizarii” creditului in strainatate! BNR impune ca DOBINZILE sa fie platite doar catre ENTITATI care isi desfasoara activitatea in Romania si sint reglementate de catre BNR, dupa un set precis de norme si legi.

Exemplu:

Un client a platit 400 de franci elvetieni (sau alta moneda) lunar, timp de 7 ani, adica 84 de luni. Din cei 400, rata pentru principal este cam 50 de franci, restul de 350 de franci fiind dobinda.

Rezulta ca bietul roman are de recuperat de la Banca 29.400 de franci, DOBINDA transferata ilegal in strainatate de catre Banca!!!

Oameni buni, cereti banii inapoi! Bancile sunt obligate sa vi-i dea! Din acesti bani va puteti plati creditul! Dar atentie, nu semnati orice tip de NOU CONTRACT cu Banca inainte sa consultati un avocat!

Orice credit externalizat in alta tara decit Romania nu avea voie sa contina dobinda! Ati platit ca fraierii! Va inteleg, pana ieri eram si eu un fraier!

Sursa: alternativenews.ro

loading...

Facebook Comments