Ministerul Agriculturii dă porci gratis: 300 de români au depus, până acum, cereri

Ministerul Agriculturii dă porci gratis: 300 de români au depus, până acum, cereri

- in ECONOMIE
560
Comentariile sunt închise pentru Ministerul Agriculturii dă porci gratis: 300 de români au depus, până acum, cereri
porci magalita

Ministerul Agriculturii dă porci gratis. Trei mii de fermieri stau la rând pentru exemplare din rasele Mangaliţa şi Bazna. Dar mai au de aşteptat. Crescătorii nu se-nghesuie să vândă Ministerului. Motivul e simplu, statul oferă un preţ de două ori mai mic decât cel al pieţei.

Bunătăţile ar trebui să stea, Crăciunul viitor, la loc de cinste pe masa românilor. Aproape trei mii de fermieri au depus cereri ca să primească gratuit porci din rasele Mangaliţa şi Bazna. Crescători sunt, însă, mai puţin de o sută.

Numai în judeţul Cluj, de pildă, s-au înregistrat, până acum, 170 de cereri. Prea multe, comparativ cu numărul de animale disponibile. Cum oferta este limitată, purceii de Mangaliţa costă, în acest moment, aproape dublu faţă de preţul oferit de Ministerul Agriculturii.

Imaginile care au SOCAT internetul. CE CREȘTE un bărbat la ferma sa. Oamenii sunt ÎNGROZIȚI. „Sunt NIȘTE MONȘTRI!”

Fermierii care vor primi gratuit purceii de Bazna şi Mangaliţa sunt obligaţi să-i crească până la 130 de kilograme. Apoi, prin contract, trebuie să vândă jumătate din cantitatea de carne către procesatori, conform a1.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments