Arata INCREDIBIL. Femeia care a fost avocata timp de 11 ani si a devenit prostituata. Ce castig FABULOS are pe an

Arata INCREDIBIL. Femeia care a fost avocata timp de 11 ani si a devenit prostituata. Ce castig FABULOS are pe an

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL
904
Comentariile sunt închise pentru Arata INCREDIBIL. Femeia care a fost avocata timp de 11 ani si a devenit prostituata. Ce castig FABULOS are pe an

O fosta avocata din indeparatata Brazilie a dezvaluit ca produce venituri mai mari din prostitutie decat castiga din meseria de avocat.

Claudia de Marchi in varsta de 34 de ani s-a mutat in capitala tarii, Brasil, pentru a intretine relatii sexuale contra cost cu oameni de afaceri si politicieni, pe care ii taxeaza cu echivalentul a 160 de lire sterline pe ora, arata  The Sun.

claudia da

Femeia detine un blog unde isi descrie experientele sexuale. Dupa si-a terminat studiile, in 2005, Claudia a lucrat ca avocat timp de 11 ani in Passo Fundo. Mai apoi, ea a devenit lector universitar in Sorriso, dupa care a a fost concediata.

claudia da marchi

Peparcursul unui an a castigat echivalentul a 100.000 de lire sterline,  mai mult decat ar fi castigat din postura de avocat, spune ea.

In ziua de azi, pentru a petrece o noapte cu ea, femeia percepe o suma de 650 de lire sterline. Ea a declarat: “O prostituata face orice pentru bani. Nu e si cazul meu. Eu fac sex doar cu barbati educati. Nu ma gandesc la bani.”

claudia da marchi

 

loading...

Facebook Comments