BREAKING NEWS !!! Coreea de Nord: Statele Unite ne-au declarat RĂZBOI!

BREAKING NEWS !!! Coreea de Nord: Statele Unite ne-au declarat RĂZBOI!

- in EXTERNE
521
Comentariile sunt închise pentru BREAKING NEWS !!! Coreea de Nord: Statele Unite ne-au declarat RĂZBOI!
trump si kim

Coreea de Nord acuză Statele Unite că au declarat război Phenianului și amenință că va doborî bombardierele americane, relatează AFP.

Ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong-ho, l-a acuzat luni pe preşedintele american Donald Trump că a declarat război ţării sale şi că Phenianul îşi rezervă dreptul de a doborî bombardierele americane.

“Acest lucru se aplica chiar şi când nu erau în spaţiul aerian nord-coreean”, a adăugat ministrul. Lumea “ar trebui să îşi amintească în mod clar” că Statele Unite au fost primele care au declarat război, a subliniat Ri.

Tensiunile dintre Coreea de Nord şi SUA – ţări care sunt, teoretic, în război pentru că au semnat doar un armistiţiu, nu un acord de pace la finalul războiului din Coreea – au luat amploare în ultimele săptămâni, după cel mai recent test nuclear al Phenianului.

Bombardiere B-1B Lancer, escortate de avioane de luptă, au zburat, sâmbătă, în spaţiul internaţional din largul coastei de est a Coreei de Nord, manifestare de forţă despre care Pentagonul a spus că arată multitudinea de opţiuni militare pe care preşedintele Donald Trump le are la dispoziţie.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments