Fiica și mama care fac sex cu același bărbat. Poveste halucinantă

Fiica și mama care fac sex cu același bărbat. Poveste halucinantă

- in EXTERNE, INEDIT, LIFESTYLE, SOCIAL
2036
Comentariile sunt închise pentru Fiica și mama care fac sex cu același bărbat. Poveste halucinantă

O mama si fiica sa fac sex cu același bărbat. Poate părea greu de crezut, dar este o necesitate pentru femeile dintr-un trib din Bangladesh.

Orola Dalbot, în vârstă de 30 de ani, s-a născut în mediu rural, în Bangladesh. Ea a fost crescută de mama sa și de soțul acesteia Noten. Tatăl ei a murit când ea era foarte mică, iar mama sa s-a recăsătorit la scurt timp.

„Am crezut că mama este o norocoasă că l-a cunoscut. Am sperat că voi avea și eu un soț ca el, când eram mică.”, povestește Orola. Atunci când ea a ajuns la vârsta adolescenței, Orola a aflat un adevăr neașteptat: și ea era soția lui Noten. Nunta ei a avut loc când avea 3 ani, în cadrul unei ceremonii comune cu mama ei. Urmând tradiția din trib, mama și fiica s-au căsătorit cu același bărbat.

„Am vrut să fug când am aflat. Am fost cuprinsă de neîncredere”, spune fata. Mittamoni, mama fetei, în vârstă de 51 de ani, i-a spus că trebuie să-l accepte.

Povestea fiicei și a mamei care împart același bărbat.

Mandi este un trib situat între Bangladesh și India. Tradiția spune că văduvele care doresc să se recăsătorească trebuie să aleagă un om din același clan ca și soțul decedat. Cu toate acestea, singurii bărbați singuri sunt mai tineri. Așa că obiceiul spune că văduva îi va oferi bărbatului una dintre fiice ca o a doua mireasă, care să preia îndatoririle, inclusiv cele sexuale, atunci când ea este prea în vârstă.

„Mama mea avea numai 25 de ani când tatăl meu a murit. Ea nu era pregătită să fie singură. Eu am fost prea mică să-mi mai pot aminti despre nuntă. Nici nu știam că a avut loc.”, spune Orola. Ea a fost devastată când a aflat că va împărți același bărbat cu propria sa mamă.

„Mama mea a avut deja doi copii cu el. Eu am vrut un soț al meu.”, spune tânăra.

Situația a fost de două ori mai nedreaptă în ochii lui Orola, deoarece femeile etnice Mandi aleg de obicei propriii parteneri. Structura aceasta înseamnă că femeile sunt capii familiei și toate proprietățile sunt trecute pe linie feminină. Femeile fac prima mutare romantică și propun căsătorie. „Aș fi fost încântată să-mi găsesc omul potrivit”, spune Orola.

maimult pe : huff.ro

loading...

Facebook Comments