Regina Angliei o pune pe Meghan Markle să facă 6 luni de meditații pentru a învăța să fie ducesă

Regina Angliei o pune pe Meghan Markle să facă 6 luni de meditații pentru a învăța să fie ducesă

- in EXTERNE
352
Comentariile sunt închise pentru Regina Angliei o pune pe Meghan Markle să facă 6 luni de meditații pentru a învăța să fie ducesă
meghan-2

După nunta cu prințul Harry, Meghan Markle a devenit Ducesă de Sussex. Noul statut al fostei actrițe impune ca ea să se adapteze la protocolul și rigorile familiei regale, potrivit cosmopolitan.com.

Astfel, Regina Elisabeta a II-a a ales unul dintre consilierii ei personali ca profesor pentru educația reaglă a lui Meghan.

Samantha Cohen, 49 de ani, va petrece următoarele șase luni pentru a o învăța pe Meghan Markle cum să se comporte ca un membru al familiei regale.

Se pare că Samantha se va muta de la Palatul Buckingham la Palatul Kensington pentru a-i fi aproape la orice pas noii ducese de Sussex.

O sursă apropiată familiei regale a declarat pentru The Times că Meghan nu se va culca pe o ureche și deja și-a făcut planuri pentru a vizita organizațiile de caritate din țară și de a-și pune numele în folosul unor cauze bune.

“Vor fi 6 luni de ascultare. Ea caută sfatul din partea mai multor oameni. Va avea mult de lucru”, a mai spus sursa pentru The Times.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments