Scene de coșmar in Taiwan după un CUTREMUR de 6,4. Morți și răniți, clădiri prăbușite. Oamenii sunt prinși sub dărâmături. Ce s-a întâmplat cu un hotel plin cu oameni (video)

Scene de coșmar in Taiwan după un CUTREMUR de 6,4. Morți și răniți, clădiri prăbușite. Oamenii sunt prinși sub dărâmături. Ce s-a întâmplat cu un hotel plin cu oameni (video)

- in EXTERNE
775
Comentariile sunt închise pentru Scene de coșmar in Taiwan după un CUTREMUR de 6,4. Morți și răniți, clădiri prăbușite. Oamenii sunt prinși sub dărâmături. Ce s-a întâmplat cu un hotel plin cu oameni (video)
tawivan cutremur

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata şi 225 au fost rănite, dintre care unele grav, iar 145 de persoane sunt date dispărute în seismul cu magnitudinea 6,4 care a lovit marţi seara estul Taiwanului. Mai multe clădiri s-au prăbuşit sau au suferit daune însemnate.

Cutremurul s-a produs chiar în ziua în care ţara comemora doi ani de la un cutremur tot de magnitudine 6,4, care a făcut 117 morţi.

În ultimele trei zile, au avut loc 71 de cutremure, toate pe coasta Hualien, 12 dintre acestea avâd loc într-o singură oră.

“Cutremurul a fost atât de puternic. (…) Sunt fisuri în pereţi”, a scris pe Facebook un locuitor din Hualien.
Stare de groaza

Parterul unui hotel cu zece etaje a cedat şi clădirea s-a înclinat într-o parte. Televiziunile locale au transmis imagini dramatice cu oameni care fac semne disperate de la etajele superioare sau încearcă să le atragă atenţia salvatorilor cu lumina telefonului sau cu lanterne, relateaza stirileprotv.ro

Pompierii au comunicat că în total cel puţin patru clădiri, printre care un al doilea hotel, au fost mai mult sau mai puţin grav afectate. În imaginile transmise de televiziuni, poate fi văzut hotelul Marshall din Hualien înclinat, precum şi drumuri fisurate.

Oraşul Hualian a fost cel mai afectat de seismul produs marţi. O femeie în vârstă de 60 de ani a decedat după prăbuşirea hotelului Marshal din localitate, eveniment în urma căruia alte cel puţin două persoane au rămas captive, conform Centrului pentru intervenţii de urgenţă (CEOC). În total 116 persoane au fost evacuate din clădirea de 11 etaje.

Traficul pe sosele a fost intrerupt deoarece strazile sunt crapate iar podurile fisurate, a indicat agenţia naţională.

cutremur taiwan sosea

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments