Serviciile secrete ruse trimit spioni în UE sub acoperirea de refugiaţi!

Serviciile secrete ruse trimit spioni în UE sub acoperirea de refugiaţi!

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, MISTER, razboi
829
Comentariile sunt închise pentru Serviciile secrete ruse trimit spioni în UE sub acoperirea de refugiaţi!
spioni

Presa germană afirma ca Moscova trimite spioni în UE sub acoperirea de refugiaţi ceceni.

Serviciile secrete ruse trimit spioni sub acoperirea de solicitanţi de azil, dintre care cei mai mulţi sunt originari din Cecenia, relatează agenţia de presă ucraineană Unian, citând canalul de televiziune german ZDF.

Această dezvăluire a fost făcută pentru ZDF de către autorii filmului documentar „Războiul Rece al lui Putin“. Acestia au intrat în posesia informaţiei respective de la un presupus fost responsabil FSB, aflat în prezent în Occident, transmite Unian, potrivit Agerpres.

Rusia şi-ar trimite agenţii în Europa cu documente false pentru a se infiltra în comunităţi islamice din ţări UE „pentru a submina şi destabiliza Occidentul“.

Fostul responsabil din cadrul FSB este prezentat sub pseudonimul Igor, nu i se arata fata, iar vocea îi este modificata. Autorii filmului susţin că el este un fost colonel FSB, cu 20 de ani de experienţă în această structură de informaţii urmaşă a KGB, şi care personal ar fi fost implicat în operaţiuni de infiltrare a agenţilor sub acoperirea de refugiaţi.

El ar fi participat în pregătirea documentelor de identitate false pentru originari din Cecenia, transmite ZDF, potrivit Unian şi Agerpres. „Este un fost colonel FSB, probabil, ofiţerul cu cel mai înalt rang al serviciilor secrete ruse care a rămas în Europa în timpul regimului lui Putin“, afirmă autorii documentarului „Războiul Rece al lui Putin“.

loading...

Facebook Comments