Un barbat a intrat intentionat cu masina in oameni, in Germania: 3 raniti. Agresorul a fost impuscat de politie

Un barbat a intrat intentionat cu masina in oameni, in Germania: 3 raniti. Agresorul a fost impuscat de politie

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE
713
Comentariile sunt închise pentru Un barbat a intrat intentionat cu masina in oameni, in Germania: 3 raniti. Agresorul a fost impuscat de politie

Autoritatile germane au anuntat ca trei persoane au fost ranite, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-o zona pietonala aglomerata din localitatea Heidelberg, situata in apropiere de Frankfurt pe Main.

Suspectul, care era inarmat cu un cutit, a fost impuscat de politisti dupa ce a incercat sa fuga de la locul atacului, transmite BBC.

Nu se cunosc motivele atacatorului, dar autoritatile germane nu cred pentru moment ca este vorba de un posibil atac terorist, intrucat acesta a actionat de unul singur.

Atac Germania

Potrivit primelor informatii, suspectul a condus o masina inchiriata intr-o zona pietonala din centrul orasului german, iar una dintre persoanele ranite este in stare grava.

Ulterior, acesta si-a parasit masina si a incercat sa fuga de la locul accidentului, dar a fost prins si impuscat de un politist in apropierea unei piscine din Heildelberg.

Atac Germania

De asemenea, suspectul a fost doar ranit in timpul capturarii sale, dar autoritatile nu au putut sa confirme daca avea probleme psihice.

In decembrie, un jihadist tunisian a condus un camion in multimea adunata la targul Breitscheidplatz din metropola Berlin.

Atac Germania

Un numar de 12 persoane si-au pierdut viata in atacul revendicat de jihadistii Statului Islamic.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments