Crima care a șocat ROMANIA! Un nenorocit a ucis un băiat de 12 ani pentru că a refuzat să bea

Crima care a șocat ROMANIA! Un nenorocit a ucis un băiat de 12 ani pentru că a refuzat să bea

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, NEWS
950
Comentariile sunt închise pentru Crima care a șocat ROMANIA! Un nenorocit a ucis un băiat de 12 ani pentru că a refuzat să bea

Un tânăr de 18 ani, din Capu Codrului – Păltinoasa, județul Suceava a săvârșit o crimă oribilă. Narcis Marian Covaci a omorât un copil de 12 ani fiindcă nu a vrut să bea cu el.
L-a lovit cu o piatră în cap si apoi l-a sugrumat cu un șiret de la pantofi. Când si-a dat seama că victima a murit, a ascuns cadavrul in niște arbuști. Acum, Covaci este cercetat in stare de arest preventiv pentru omor.

În noaptea respectivă, tânărul băuse cu prietenii într-un local public. Ajuns acasă, a observat că erau fratele lui si victima. Acesta i-a spus băiatului ‘tu in seara asta bei cu mine”. Băiatul a acceptat invitația, însă, după ce a consumat câteva păhărele și-a dat seama ca nu mai poate să bea.

„Conştient că vârsta, precum şi tăria băuturii îl vor împiedica să ajungă înapoi acasă, minorul i-a spus inculpatului că nu poate continua să mai bea cu el. Starea de ebrietate în care se afla atunci Narcis Marian Covaci, combinată cu o aşa – zisă agresiune anterioară din partea victimei asupra unei rude a inculpatului, l-au determinat pe inculpat să-l lovească în casă pe C.G.D.”, au consemnat procurorii suceveni.

După fapta săvârșită, când si-a dat seama ca băiatul a murit, l-a apucat de mâini si de picioare si l-a tarat o distanță de câțiva metri. Trupul copilului a fost găsit de fratele acestuia, ziua următoare in arbuști.

„Conform concluziilor medicului legist din cadrul SML Suceava, moartea victimei a fost violentă şi s-a putut datora insuficienţei respiratorii acute consecutivă asfixiei mecanice prin comprimarea cervicală prin intermediul unui laţ cu nod fix, posibil asociat şi cu o comprimare toracică sub corp greu, în condiţiile unei intoxicaţii etilice acute.

La momentul decesului, minorul prezenta o alcoolurie de 2,10 gr ‰, valoare probabil uşor influenţată de starea de putrefacţie (maxim 0,2 – 0,5 %). În opinia medicului legist, moartea victimei a putut surveni la data de 31 iulie 2016, fiind avute în vedere atât starea, cât şi mediul în care a fost identificat cadavrul”, au mai explicat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Sursa: stirilekanald.ro

loading...

Facebook Comments