Puteau să ne otrăvească! Medicului Pavel Chirilă: Autoritățile au vrut să introducă FIER în pâinea românilor!

Puteau să ne otrăvească! Medicului Pavel Chirilă: Autoritățile au vrut să introducă FIER în pâinea românilor!

- in GENERALE, ISTORIE, POLITICA
861
Comentariile sunt închise pentru Puteau să ne otrăvească! Medicului Pavel Chirilă: Autoritățile au vrut să introducă FIER în pâinea românilor!

După decizia de iodare a sării, prin hotărârea guvernului Năstase, guvernul Tăriceanu, care, printre altele, a decis mărirea procentului de iod din sare, a mai avut o idee nebunească: a vrut să introducă fier în pâinea românilor, motivând că românii sunt anemici…

La emisiunea lui Daniel Roxin, Mistere la Granițele Cunoașterii, profesorul universitar Pavel Chirilă, a prezentat ce intenționau să facă guvernanții.

Iată o parte din discuții:

Dr. Pavel Chirilă: „Să vă mai spun ceva interesant… La un moment dat m-a căutat domnul Cioloș, în calitate de Ministru al Agriculturii (anii 2007-2008 –n.m.), și mi-a solicitat un studiu despre efectul fierului în pâine; și eu l-am întrebat, în mod firesc, pentru ce îl doriți, domnule ministru? – “Păi, a apărut, așa, o propunere, să punem fier în pâine.” L-am întrebat care ar fi justificarea acestei măsuri și dânsul mi-a spus că: “Am întrebat și eu și mi s-a răspuns: Păi, dumneata nu știi că poporul român este anemic?” … Am urmărit fenomenul și știu că domnul Cioloș a fost onest și s-a opus acestei hotărâri.

Daniel Roxin: Deci, domnul Cioloș a blocat acest lucru…

Dr. Pavel Chirilă: S-a opus. Nu mai avea mult in mandatul de ministru al agriculturii, după aceea a plecat la Bruxelles, în fine…

Daniel Roxin: Înțeleg că s-a primit un ordin de sus, cu trimitere la Ministerul Agriculturii care avea sarcina să găsească o justificare științifică pentru a permite introducerea fierului în pâine.

Dr. Pavel Chirilă: Prima dată poporul român era hipotiroidian, după aceea întregul popor român era și anemic și guvernele care se succedau nu puteau să doarmă noaptea de grija suferinței poporului român… Din fericire, introducerea fierului în pâine nu s-a făcut, pentru că, dacă se făcea, procentul de cancere în România era mult mai mare, infinit mai mare, fără să exagerez! Pentru că fierul este un substrat nutritiv foarte bun pentru celula canceroasă”

 

Putem avea încredere în politicienii care ne conduc (indiferent de guverne) atunci când, prin legi totalitare, vor să ne vaccineze obligatoriu, sau să ne vindece de anumite boli de care nu suntem suferinzi?

Sursa:onlinepeulita.com

loading...

Facebook Comments