Topul celor mai teribile accidente aviatice surprinse de camerele video. Imagini SOCANTE cu impact emoțional puternic

Topul celor mai teribile accidente aviatice surprinse de camerele video. Imagini SOCANTE cu impact emoțional puternic

- in GENERALE, INEDIT
65378
Comentariile sunt închise pentru Topul celor mai teribile accidente aviatice surprinse de camerele video. Imagini SOCANTE cu impact emoțional puternic

Accidentele de mașină au ajuns sa fie deja un lucru banal. Zi de zi sute de masini sunt înregistrate in accidente rutiere ca si cum ar fi o rutina zilnica pentru noi!

Ce se întâmpla însa atunci când are loc prăbușirea unui avion? Asemenea tragedii nu au loc in fiecare zi, dar atunci când se întâmplă, posturile de televiziune intra în breaking news, ținând capul de afiș ore întregi.

Accidentele aviatice surprinse de camera video de amatori din clipul de mai jos  vor rămâne cu siguranță in istoria omenirii, deoarece numărul de victime a fost unul uriaș. Nimeni nu poate supraviețuii exploziei care are loc in momentul in care avionul se prăbușește.

Deși se spune ca avionul este unul dintre cele mai sigure mijloace de transport in comun, clipul de mai jos, infirma pe deplin acest lucru.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments