Ce nu are voie să facă Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

Ce nu are voie să facă Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

- in INEDIT
474
Comentariile sunt închise pentru Ce nu are voie să facă Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry
meghan-markle-hepta

Restricțiile care îi vor fi impuse ducesei de Sussex ar putea părea absurde pentru mulți, dar ele sunt respectate cu strictețe de toți membrii familiei Reginei.

Familia regală are numeroase tradiții și reguli pe care trebuie să le urmeze Meghan Markle după ce s-a căsătorit cu prințul Harry.

 1. Nu mai are voie să facă selfie-uri

Proaspetei Ducese de Sussex îi este interzis să se mai pozeze cu fanii și să își facă selfie-uri.

Interdicția i s-a aplicat încă dinainte de nuntă. De exemplu, în timpul unei vizite făcute la Nottingham, Meghan a refuzat să facă poze cu un cuplu, răspunzându-le politicos că ”nu ni se permite să facem selfie-uri”.

Regula vine deoarece Reginei îi displac fotografiile pe care le consideră “deranjante” și “ciudate”.

 1. Nu are voie să dea autografe

Nici un membru al familiei regale nu are voie să dea autografe iar acest lucru i se va aplica și lui Meghan ca urmare a căsătoriei de sâmbătă.

Această regulă a fost impusă pentru a se evita cazurile în care semnăturile lor să poată fi copiate și folosite de alte persoane.

Singurele documente pe care au voie să își pună semnătura sunt cele oficiale.

 1. Nu are voie să aibă conturi pe rețelele de socializare

Este deja evident că prezența Meghan pe rețelele de socializare se va schimba radical. Până nu de mult fosta actriță din Suits era extrem de activă și avea peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram. Înainte de logodnă și-a închis toate conturile de socializare, blogul și de acum înainte va comunica prin intermediul Palatului Kensington.

 1. Nu va mai putea să voteze

În Marea Britanie, Regina nu are dreptul de vot iar acest lucru se răsfrânge și asupra celorlalți membri ai familiei. Prin urmare, Meghan Markle, care a cerut cetățenie britanică înainte de nuntă, nu va putea nici ea să meargă la vot și să-și exprime public opiniile politice.

Potrivit site-ului parlamentului: “Deși nu este interzis prin lege, este considerat neconstituțional ca Monarhul să voteze în alegeri”. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat pentru Newsweek în iunie 2017 că membrii familiei regale nu votează “prin convenție”.

 1. Nu are voie să poarte ojă închisă la culoare

Pentru îndatoririle publice, ducesa din Cambridge și Regina sunt întotdeauna înfățișate cu unghiile naturale și există un motiv strict pentru aceasta.

Potrivit OK!Magazine folosirea culorilor puternic pe unchii și unghiile false nu fac parte din eticheta regală și sunt considerate a fi “vulgare”.

În rarele ocazii în care își vopsesc totuși unghiile, membrele familiei regale poartă culori apropiate de nude.

 1. Nu are voie să poarte genți de mari dimensiuni

Aceasta nu este o regulă strictă, dar femeile din familia regală preferă să poarte clutch-uri în loc de genți mari. Ele folosesc acest accesoriu pentru a evita să dea mâna cu oamenii cu care nu doresc să facă acest lucru, iar prințesa Diana își folosea micuța poșetă pentru a-și acoperi decolteurile de paparazzi.

 1. Nu are voie să se ducă la culcare înaintea reginei

Când membrii familiei regale se află în aceeași casă sau castel cu regina, aceștia nu au voie să se retragă în camerele lor înaintea monarhului.

Se pare că ceilalți membri simt că ”nu este corect” să se scuze și să se retragă la culcare înainte ca Regina să își dorească să meargă la somn.

 1. Nu are voie să mănânce după ce regina a terminat masa

Protocolul impune ca în cazul în care se află în aceeași încăpere cu monarhul, nicio persoană să nu se mai atingă de mâncare dacă regina și-a terminat porția.

 1. Nu are voie să iasă în public neînsoțită

Meghan va trebui să își ia adio de la alergările în parc de una singură sau hoinăritul prin magazine. Odată devenită membră a uneia dintre cele mai faimoase familii din lume, va trebui să se obișnuiască să fie însoțită de securitate la tot pasul.

 1. Nu va putea călători fără o ținută neagră în bagaj

Ori de câte ori va părăsi locuința pentru mai mult de o zi, Meghan va trebui să aibă în bagaj o ținută neagră.

Protocolul impune ca nici un membru al Casei Regale nu are voie să nu aibă în valiză minimum o ținută neagră, pentru cazul în care trebuie să participe, pe nepusă masă, la o înmormântare.

 1. Nu se poate săruta sau ține de mână în public

Nici un membru al familiei regale nu are voie să se sărute în public sau să se țină de mână. Această regulă se încalcă în momente deosebite, sărutul este permis în timpul nunților, iar ținutul de mână la logodnă.

Totuși, ducii de Cambridge au încălcat de mai multe ori regula fiind surprinși ținându-se de mână, scrie libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments