De la petrecere, la spital. L-a mușcat câinele de penis

De la petrecere, la spital. L-a mușcat câinele de penis

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SOCIAL
905
Comentariile sunt închise pentru De la petrecere, la spital. L-a mușcat câinele de penis

Un bărbat de 53 de ani din Dorohoi nu va uita prea curând experienţa prin care a trecut la ultima petrecere stropită cu alcool din belşug. El a ajuns la spital după ce l-a mușcat câinele de penis.

C.G., în vârstă de 53 de ani, a mers în vizită la un amic de-al său din Dorohoi şi, după ce a consumat împreună cu prietenul de pahar băuturi alcoolice toată după-amiaza de miercuri, spre seară a ieşit în curtea casei pentru a mai aduce câteva sticle de băutură.

Din nefecirice, însă, câinele proprietarului casei, care era în curte, nu a văzut cu ochi prea buni gestul „intrusului” şi a decis să îşi apere proprietatea. Şi cum animalele atacă în general în punctul cel mai sensibil, patrupedul şi-a înfipt colţii în zona cea mai sensibilă a bărbatului.

Ţipetele de groază ale acestuia au alertat prietenul şi în acelaşi timp proprietarul câinelui, care a venit într-un suflet în curte și a văzut cum patrupedul îl mușca de penis pe amicul de pahar.

Speriată şi plină de sânge, victima a sunat ruşinată la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale şi a fost ulterior preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul din Dorohoi.

„Pacientul prezenta o plagă muşcată la nivelul penisului. A fost adus în serviciul nostru de o ambulanţă şi a avut nevoie de câteva copci”, a precizat un asistent din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe a Spitalului Dorohoi.

De asemenea, cadrele medicale i-au recomandat bărbatului să evite contactul sexual în următoarea perioadă, dar şi cu alte animale.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments