Google vă înregistrează pe ascuns prin microfon. Iată cum puteți găsi aceste înregistrări

Google vă înregistrează pe ascuns prin microfon. Iată cum puteți găsi aceste înregistrări

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER
1857
Comentariile sunt închise pentru Google vă înregistrează pe ascuns prin microfon. Iată cum puteți găsi aceste înregistrări

Google vă înregistrează pe ascuns prin microfon. Iată cum puteți găsi aceste înregistrări.

Fără să-i înștiințeze în mod clar pe utilizatori, google ascultă și înregistrează pe serverele sale toate discuțiile din fața laptopului sau telefonului.

Și nu e vorba doar de discuțiile pe care le purtați la telefon: înregistrarea merge chiar și atunci când smartphone’ul dvs. stă pe birou sau în buzunar.

Prin urmare dacă vă folosiți de mulți ani de smartphone, puteți asculta toate înregistrările pe care le-a colectat Google în acest timp. Bineînteles nimeni nu face asta.

Compania transmite toată informația colectată despre dvs. către motorul de inteligență artificială. Teoretic acesta vă studiază și se adapteaza astfel încât să vă prezinte produsele Google într-un mod cât mai confortabil pentru dvs.

Pare să sune bine, dar există niște paranteze:

  1. Toate aceste informații pot ajunge în mainile oamenilor rău-intenționați, dacă aceștia vă vor sparge contul Google.
  2. Aceste informații pot fi utilizate împotriva dvs. într-un eventual litigiu cu statul sau cu Google.
  3. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă arăta cea mai “potrivită” publicitate.

Din fericire există o metodă de a face ordine și de a șterge toate aceste informații. Asta se face printr-un serviciu special, despre care cunosc foarte puțini. Trebuie doar să vă logați și să curațați totul.

Iată adresele de care aveți nevoie

Aici se păstrează toate datele înregistrate de microfonul dvs. Dacă aici deocamdată nu este nimic, înseamna că probabil nu ati utilizat până acum asistentul Google, adică n-ați rostit niciodată “Ok Google”.Iar aici e dosarul complet pe care l-a colectat Google în baza activitații dvs. pe internet. Nu trebuie decât să accesați contul dumneavoastră și să ștergeți arhiva.

Printre altele aici sunt informații despre locurile în care ați fost (cel puțin în care a fost telefonul dvs.), despre căutările dvs. pe internet, despre paginile pe care le-ați deschis etc.

Dar cea mai importantă funcție accesibilă a acestui serviciu este că puteți șterge repede totul din arhivă lucru pe care vă recomandăm să îl faceți! Indemnați-i și pe prietenii dvs. să distrugă aceste informații ce pot fi periculoase!

Și în timpul oricărei activități pe internet rețineți: Google vă urmărește!

Sursa: perfect-ask.com

loading...

Facebook Comments